Potpisujem...
Potpisujem...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Slazem se.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Treba vidjeti za početak dal zerobravo uopće želi prihvatiti tu funkciju, s obzirom da znam da ima dosta posla i malo vremena, a koliko mi je poznato nitko ga nije ništa pitao prije otvaranja ove teme...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo mene
Bio sam na nezasluženom dopustu iz KP Doma, sad sam se vratio
Što se tiče mod mjesta, ako je pomoć potrebna, ja prihvačam funkciju moderiranja. neto prijem odlaska, kontaktirali su me Bimbi i Šljaka, tako da sam bio informiran.
Za obojcu glas
Uz naglasak da imamo dvije mogucnosti, obje podrzavam:
1. svima sve (oba moda na svim podforumima osim igara)
2. Krompirko HW a zerobravo SW
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Podrzavam obojcu...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Bookmarks