Moj glas za Zerobravo, sad koji dio nemam pojama... a Krompirko se već i sam prijavio, tako da on moj glas već ima...
Mislim da je Zero zaslužio, ipak momak se trudi i piše kvalitetne postove...![]()
znači ZeroBravo i Krompirko!
Dakle, stanje u računalima je trenutno ovako.
Notebooks # Tablet PC nema moderatora
Stolna računala # Hardware # Periferija Krompirko
Operacijski sustavi # Software nema moderatora
Internet stuff nema moderatora
Sigurnost # Virusi # Zaštita nema moderatora
Igre dmi, flOorKilla
Računala - Ostalo nema moderatora
Vidljivo je da samo dva od sedam podforuma imaju moderatore. Po mom mišljenju to je neodrživo.
Predlažem da se postave dva (za početak) moderatora koji bi preuzeli cjelokupna Računala osim Igara.
S obzirom da se je Krompirko već sam ponudio za proširenje svog djelokruga, a i već je ionako moderator jednog dijela, njegovo postavljanje mislim da ne dolazi u pitanje. Za drugog moderatora predlažem Zerobrava.
Njih dvojica neka se međusobno dogovore (ako budu postavljeni) o tome da li im je poteban treći član i o načinu kako će "razdijeliti" podforume.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moj glas za Zerobravo, sad koji dio nemam pojama... a Krompirko se već i sam prijavio, tako da on moj glas već ima...
Mislim da je Zero zaslužio, ipak momak se trudi i piše kvalitetne postove...![]()
znači ZeroBravo i Krompirko!
Zadnji uredio Ico : 26-12-2006 u 22:55
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
glas za zerobravo i krompirka![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
krompirka u hardware
zeru u software
ubiti.....oba u sve
di je upče zero? nema ga nešto....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
zeru u software
krompirka u hardware
Zadnji uredio Sljaka : 27-12-2006 u 00:04 Razlog: bez dodatnih prijedloga molim
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
zerobravo i krumpirko![]()
![]()
![]()
http://www.dnif.de
Molim članove čija se imena ne spominju u prijedlogu da ne upadaju. Isto tako za druge prijedloge, ako ovaj ne prođe, otvorite novu temu.
Ovdje raspravljamo isključivo o tome da li Krompirko i Zerobravo mogu moderirati navedeno.
Svi drugi prijedlozi se brišu.
Naučite se razlikovati demokraciju od anarhije!!!.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
može može valja krompirko i zerobravo.......
može,zerobravo![]()
Otišao ćovjek malo u Požegu ,sutra stiže koliko ja znam.Izvorno postao V3rt!g(o)
A šta se tiće ZB i Krumpirka za moderatore imaju moj glas....
I feel the need -the need for speed!!!!!
glasam za obojicu...
Naravno. Tako je najbolje![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Potpisujem...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Slazem se.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Treba vidjeti za početak dal zerobravo uopće želi prihvatiti tu funkciju, s obzirom da znam da ima dosta posla i malo vremena, a koliko mi je poznato nitko ga nije ništa pitao prije otvaranja ove teme...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo mene
Bio sam na nezasluženom dopustu iz KP Doma, sad sam se vratio
Što se tiče mod mjesta, ako je pomoć potrebna, ja prihvačam funkciju moderiranja. neto prijem odlaska, kontaktirali su me Bimbi i Šljaka, tako da sam bio informiran.
Za obojcu glas
Fuck is good
Fuck is funny
Everybody fuck for money!
Uz naglasak da imamo dvije mogucnosti, obje podrzavam:
1. svima sve (oba moda na svim podforumima osim igara)
2. Krompirko HW a zerobravo SW
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Podrzavam obojcu...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Potpisujem!!!!Zerobravo i Krompirko su mi dosta pomagali!![]()
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Podržavam...
Molim vas samo da se izjasnite želite li podijeliti forume ili svakom svoj?
daj upali IMIzvorno postao gog
![]()
Riješeno
![]()
Bookmarks