to asu care!! tu je bila sema tipci ok!! hebiga nikad nisan ima samsunga!Izvorno postao MArijo1982
evo poslusa san melodije nista posebno ali definitivno bolje od prve!!
jos jedan thanks
Imas ovo: http://rapidshare.com/files/4023184/D900.rar tu ti je Downloader i PDF docu o D900..Izvorno postao MArijo1982
Kabel si narucio to je dobro cuti nadam se da neces skupo proci preko veze ga mozes dobiti jos brze....![]()
to asu care!! tu je bila sema tipci ok!! hebiga nikad nisan ima samsunga!Izvorno postao MArijo1982
evo poslusa san melodije nista posebno ali definitivno bolje od prve!!
jos jedan thanks
imam D 900 pa me zanima dali je normalno da se dosta grije iza tipkovnice
Hvala
nema frke..Izvorno postao Splajko
exotica tnx..ali jos jucer sam nasao i skinuo..morao sam jer se nisam mogao otkacit dok mi nebude na hardu(skidao sam ovaj fajl od 9MB tri sata) i sad imam jedno 7 verzija onenanda
i od toga tri su 1.8 i ovaj zadnji iz tog D900.rar.. btw. ovaj srvis menjual je supericka..
a sto se kabela tice(nadam se da cu ga dobit i da nece bit skup (negdje oko 15€ kosta) a ako neuspijem mogo bi mi neku vezu iskemijat, dogovorit cemo se..
jel se vama grije mob od iza kod tipkovnice
nemam ga bas dugo ali dosada nisam niti obracao pozornost na to pa mislim da se meni negrije (buduci sam picajzla sto se takvih stvari tice mislim da bi primjetio da je to tako jako izrazeno)..Izvorno postao drbizar
tako da ne..
meni se dosta grije pa zato pitam ak jos moze netko da odgovori
Hvala
evo danas sam isao probati prvi put java upload.. uglavnom sve je proslo uspjesno od prve bez ikakvih tiltanja bez obzira sto je FW brand.. prebacio si za sada Asfalt 2 i Kolin Mekrea 2005.. jel ima sta zanimljivo i korisno, ikakvih aplikacija, od te jave osim tih igri..
1. Than hex this into the Firmware.cfg at offset 00000000: (Sto to znaci)? i kako se to radi
2. Jel ima gdje precizan postupak kako napraviti Backup ovog FW kojeg trenutno imam i ako nema nigdje jel mi netko to moze napisati?
3. Kako mogu odkodirati D900? (citao sam nesto o HWK suite 3.03 i jos nekom sa N...nesto programcicu? ali ih nemogu skinuti jer se placaju a nemogu ih nigdje ni naci da ih skinem za dzabe)
jel imate koji tutorijal za stavljanje igara i u kojem formatu igre idu na njega
THX![]()
![]()
potrazi malo tu po forumu..imas gro toga.. onaj koji sam ja koristio npr:
(isto sam ga nasao na forumu)
i trebaju ti programcici: SoftickPPP i Java uploader (koje mozes naci na netu)
Ovo moras obavezno napraviti prije svega!!!!
Put kojim ces ici je: Menu -Applications - Java World - Options - Network settings:
APN : internet
username : <leave blank>
password : <leave blank>
proxy OFF
save settings
Kad to napravis prati redosljed koji ide i nemozes pogrijesiti (nadam se)
I. Spoji kabal (USB) u racunalo. (samo kabal ne i mob)!!
II. Instaliraj SoftickPPP. (pri instalaciji on ce ti javit gresku ignoriraj je - cancel) - - - I nemoj ga jos startati!!!!
III. Prikljuci mobitel i startaj od mobitela program - (Samsung's PIM & File Manager)
IV. Ako ti program od mob. nadje mobitel onda je sve u redu! Izadji iz programa.(preskoci a) i b) )
IV. a) Ako nije nasao mob. onda odpoji mob. i reset kantu. ijako nemoras ja to napravim. Onda 100% radi.
b) Kad se stroj digne iskljuci SoftickPPP posto se sam pali i ponovi radnju III. i IV (SoftickPPP ti je u sistem trayau)
V. Pokreni SoftickPPP i udji u njega (desni klik misem u system trayu) Settings
VI. "Bluetooth/Serial" tu moras naci svoj mob.
on ti se ovako predstavlja COMx "\Device\ss_mdm0" (COMx je port na koji se mob. prijavio, x moze biti bilo koji port) kod mene je COM3 \Device\ss_mdm0
Kad ga nadjes onda oznaci taj port!
VII. Ponovo ides Softick PPP desni klik misem i Active (prvo na vrhu).
Ako ti Softick PPP nije naso nista nijedan uredjaj onda pogasi sve i ponovi svu radnju od III.
Nemoras stroj gasiti!! Odpoji mob. ugasi mob i exit program Softick PPP!!
VIII. Pokreni Uploader.exe i izaberi igru koju ces ubaciti.
IX. Ukucaj u mob. #*536963#
X. Ulazis u Java serial meni sa #*5737425#
XI. Ides na prvu opciju PPP UP pa pod meni USB
XII. Serial download.
XIII. Zbog problema s Wapom vrati postavke #*536961#
I sada bi ti trebalo raditi!
Ako ubacujes vise igara onda ponavljas samo X. i XII. radnju bez XI.
Ako ti poslje XII. radnje kad radis prvi put nista ne desava provjeri dal ti je Softick PPP nasao uopce mob. isprobavaj dokle god ti Softick PPP ne nadje mob. znaci ponavljaj radnje od III. Redosljed je bitan navodno.
puno vam hvala sutra cu to isprobavat pa javim rezultate![]()
![]()
jel mogu sje... mob ili ga sprzit ako ga pokusam flashat sa obicni kablom?
jer sam sad upravo procitao neke polemike i zucne rasprave od cetvrtog mjeseca ove godine u vezi flashanja E720!
Ne mozes ga sprzit i ne mozes ga niti pokrenut za flash....Izvorno postao MArijo1982
To znaci da u Firmware Config moras dodati hexdecimalnu adresu... kuzis..Than hex this into the Firmware.cfg at offset 00000000: (Sto to znaci)? i kako se to radi
Svaki Firmware ima svoj CFG = Configuration = U cfg mozes dodati precice za meni, java comande ali sve u svemu moras tocno znati koju skracenicu dodajes..
Precizan postupak neces nigdje naci jer taj postupak je stvar usera....Jel ima gdje precizan postupak kako napraviti Backup ovog FW kojeg trenutno imam i ako nema nigdje jel mi netko to moze napisati?
Sorry što upadam ovako "s neba pa u rebra" nevezano za trenutnu diskusiju ali, jer je naslov teme Sve za i o SGH-D900 nisam htio otvarati novu a i negdje sam pročitao da je netko pitao može li se imati full screen pregled slika u mapi: Slike/Skinute slike. Nažalost nisam uspio naći rješenje tog problema, ali sam uz malo truda skužio da ako slike "cropate" ili "resizate" na rezoluciju 240x224 (širina x visina), one će se prikazivati u punoj širini i visini za prikaz raspoloživog dijela ekrana, te stvoriti vrlo uvjerljiv dojam full screen prezentacije. Ako ste prije toga slike smanjili nekim boljim software-om uz naknadno izoštravanje, imat ćete prilično moćan prikaz vaših "favorifte" fotki. Evo neki od primjera pa ih probajte ubacit u mob i vidjeti kako to izgleda... prve 3 (240x320) su obični wallpaperi (Resized&SharpenTuned Corel-om) a slijedeće 3 (240x224) su "full screen" kada se pregledavaju u mapi Skinute slike. Btw, slobodno mi se obratite za kratki tutorial kako poboljšati kvalitetu slike koja će biti wallpaper na ekranu mobitela...
Usput, ako želite da vam se nečija slika prikaže kada vas taj netko nazove, postavite njegovu sliku u rezoluciji 240x212 (širina x visina). Efekt 100% pokrivenosti za to predviđenog dijela ekrana bit će jednako dobar
Enjoy
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: kliknite na sliku da se otvori u stvarnoj veličini ako ćete ju downloadati te prebaciti na mobitel!