probaj skinuti od s ovog linka
to ti je cijeli Service Pack. pa su ti možda s njim uključena i ta sranja...
P.S: KADA OTVORIŠ LINK MORAŠ POČEKATI PAR SEKUNDI DOG TI SE NE OTVORI PROZOR!!
Imam taj CorelDRAW i kad pokusam otvorit Tamplate za kalendare ili vizitke javi mi da ubacim disk 2 sa clipatima, a ja nemam taj drugi cd. Gdje mogu to skinut???
Molim vas pomagajte.
probaj skinuti od s ovog linka
to ti je cijeli Service Pack. pa su ti možda s njim uključena i ta sranja...
P.S: KADA OTVORIŠ LINK MORAŠ POČEKATI PAR SEKUNDI DOG TI SE NE OTVORI PROZOR!!
slackware user
Teško ćeš ti naći devetku igdje više... Bolje ako već skidaš skini kompletan X3... Devetka je stvarno stara i začudilo bi me da ima više živih bilo torrenta bilo linkova. Jedva ima gdje za naći desetku više, a kamoli ovo... Sretno u potrazi, ali moja preporuka ti je da si skineš X3...Izvorno postao Black_Hawk
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Jel imas mozda torrent koji radi za taj X3 ili na rapidshare-u.Izvorno postao DJ DeVelox
Koliko mb ima cijeli???
Ja sam nesto nasao od 2 GB i nesto od 200-tinjak mb
Skini taj od 2GB... Or if I'm allowed:Izvorno postao Black_Hawk
uif image => http://isohunt.com/download/13370167/coreldraw
cue/bin image => http://www.torrentspy.com/torrent/61..._pctorrent_com
Ne znam smiju li se postati linkovi tu...
Ja sam na rapidu nasao isto coreldraw graphic suite x3 ima oko 400 mb.Izvorno postao DJ DeVelox
Kakva je sad razlika izmedju ovog od 2 gb i od 400 mb???
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ovaj od 400MB je aplikacija... To ti je CD1... Ovaj od 2GB je 4CD-a sa svim template-ima, clipartovima et cetera...Izvorno postao Black_Hawk
@Vuki na Phazeddlu su uglavnom ti po 400mb...
Izvorno postao DJ DeVelox
Dobro je to znati
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Jel ima taj od 2 gb na rapidu???
prek torrenta sporo skida
Sad sam kopao na par mjesta, ali nema... Sve što je bilo su forbidden to share ili deleted... Sorry... Nego probaj ove torrente koje sam ti dao, ima dosta seedera, razvit će ti se brzina, samo ga pusti da se skida... Jedino ako ti nije zbog prometa problem upload...Izvorno postao Black_Hawk
i 2 gb mi je previse a kamoli jos i upload.... Upload mi je veci nego download.Izvorno postao DJ DeVelox
Molio bih vas ako netko nadje na rapidu da stavi link ovdje ili na PM
Jel ima netko link za 2. cd od CorelDRAW-a X3.
Treba mi samo 2. cd tj. Cliparti, ovo na torrentima skida jako sporp (ispod 10 kBps). Molim vas ako netko ima link da mi posalje jako je hitno.
EDIT: Netreba nista nasao sam na rapidu. ako nekome treba nek se javi na pm.
Zadnji uredio Black_Hawk : 02-01-2007 u 01:41
Skinuo sam sad taj CorelDRAW X3 i stavio pri instalaciji na English, ali mi je sve na spanjolskom. Kako da promjenim jezik na engleski, a moze se promjeniti zato sto piseda je multilanguage.
EDIT:
Evo jos me samo zanima kako da stavim kalendar (datume i to) a da ne moram pisat.
Dali postoji nekakav template za kalendar (da stavim brojke bez tablice) i onda da se vidi slika izmedju brojki kao na ovom kalendaru:
I sta moram napraviti da mi slika poprimi nekakav odabrani oblik a da se oko nje izbrise ono sto je bilo, da ne ostane bijelo (npr. Kad stavim da slika poprimi ovaj oblik:
Ono sto je oko tog oblika (na ovoj slici crne boje) ostane bijelo, a ja bih da se to izbrise).
Molim vas pomozite bit cu jako zahvalan![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Black_Hawk : 03-01-2007 u 02:43
Bookmarks