Sony Ericsson K310i
Siemens C75 Special Edition
Alcatel OT-E265
To je iz one vipove akcije, uzeo bi jedan od ovih, pa me zanima ima li jedan koji bi bas izdvojili po kvaliteti, izgledu, opcijama? Za sad sam najblize c75special edition, sutra cu ih ic pogledat i mozda uzet jedan, pa me zanima ima li neka vaznija stvar koju bi trebao znati(glasnoca zvuka, kakvi su za poruke, ...?)
Zadnji uredio Qwasy6 : 26-12-2006 u 20:33
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Izvorno postao Vuki
to je siemens s75 , on je pitao za c75
SHIT i to je neki krš onda ja nebi uzeo od ta tri ni jedan!!!!!Izvorno postao T O M O T
George Eliot
točno takoIzvorno postao Vuki
![]()
Jeste neozbilni, možda čovjek nema novaca![]()
Moj prijedlog je da uzmeš Siemens C75, jer mislim da je nekako nakompletniji od ova tri mobitela koja si naveo...![]()
Bom Chicka WahWah
k310 , c75 ima plus sto mu je ekran dosta dobar i velik , ali ostalo meni nije bas naj i imao sam ih 2 i dosta brzo mijenjao najvise zbog baterije koja drzi 2 dana .
uzmi c75 jer kod lošijih mobova je po meni najvažniji velik ekran
A možda nije za njega jer http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=464097&postcount=8Izvorno postao El Niño
jedino ako je odustao.![]()
George Eliot
tocno tako, chelsea se pobrinuo za to(2:2 domaIzvorno postao El Niño
)
Pa sam mislio uzeti jedan od ovih zbog vipove kartice a i da imam jedan rezervni dok ne skupim neku paru![]()
Ne nisam odustao, taj mi sad dolaziIzvorno postao Vuki
a mislio sam uzet jos jedan sa ove vipove akcije, jer mi ne izgleda lose(sav novac koji dam na kraju i potrosim, a tu je i onih 300poruka mjesecno)
Znaci na c75 baterija ne valja, svida mi se taj ekran, ali i ovaj alcatel mi izgleda svemirski(mozda uzivo nece)
Kakva je baterija na k310i?sad kad gledam po opcijama je on najbolji
Zadnji uredio Qwasy6 : 26-12-2006 u 21:29
uzmi k310 meni je najbolji od ova tri...
imao sam ovog alcatela, LOL totalni... na ovoj slici izgleda puno bolje.
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
k310
-ima IC za prijenos,ima 15mb memorije,ima mp3.
-c75 ima IC za prijenos,bolji ekran,nema mp3,ima 11mb memorije
-alcatel ima samo prednost sto je preklopni pa je eventualno atraktivniji.
pobjednik:k310i!!!!!
ma se k310 nemoj ni pomislit na ova dva.
Pa eto za taj sam se i ja bio odlucio, ali sam eto ipak otisao u kladionicuIzvorno postao pero1985
, sad ce ili bit para za neki bolji(mozda cak k750) ili nece bit nista...wish me luck
a ovo moze![]()
puno srece... javi jel uletilo sta
Uletio mi je samarIzvorno postao pero1985
, Rangersi umjesto da pobijede izgube 2:1
, a nema veze, mobitel ce malo pricekati, mozda u novoj godini bude i nova sreca
![]()
K310i od ova tri![]()
a ovaj alcatel nemoj ni uzimat u obzirja sam se zaletio i uzeo ga i za sat vremenena ga otišo zamijenjit za SE J210....i još mi ostalo 100kn viška u džepu
![]()
c75 definitivno,alcatel je jako pouzdan ali zaostaje za c75
ne znam je li se siemens poboljsao, ali bez od njega, sad vec ne mozes dobit za njega 200 kn, slaba baterija, slazem se sa ekranom, maske se brzo rasklimaju, itd... ja bi prije uzeo k310, SE je sigurno bolji od siemensa, ako ti nije bed sto ces ga morat punit svako malo onda uzmi siemens.Izvorno postao sonyck
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
C75 ne uzimaj,ja sam ga imo(kupljen u vipu)kad sam mjenjo temu gasio se,nekad je zasteko i moro sam izvadit bateriju i metnut je nazad jer nije reagiro ni na sta,kamera (vga)znam da nemoze radit dobre slike al ovo je uzas,IC nece slat na nokije(na novije oce)
k310 ima mp3,dobar(glasan)zvucnik,
od ova tri koje si naveo najbolji izbor(omjer ulozeno-dobiveno)
imao sam c75 i uopce nije stekao.meni se svidio jer za te novce se i ne moze ocekivati bas nesto prervise![]()
Bookmarks