Skini si unbranded MP i rokni ga gore na telefon. Jel ti je telefon unlock_an?Izvorno postao Smuchac
Skini si unbranded MP i rokni ga gore na telefon. Jel ti je telefon unlock_an?Izvorno postao Smuchac
GF, ne pomaže nikakvo flashanje više. On će mjenjat flash u mobitelu, ali neće moći koristiti mobitel dok ga god ne odnese na dekodiranje jer mu se mobitel zakodirao zbog toga što mu je kolega vjerovatno flashao mobitel sa flashom koji sadrži lock na neku lijevo - desnu mrežu!
Moj savjet: odi kod unlockera da ti ga otključa jer ovaj kod nećeš ni za živu glavu pogoditi! Već ti je mogućnost da dobiješ na lotu tako da bolje loto odigraj nego da ideš taj kod (subsidy password) pogađati!![]()
budući da je taj mobitel pod nekom vrstom zaključan mislim da bi to uspio rješit da napraviš testpoint (TP) i flashas ga s (ja preporučujem Diabolic53 MP 1.3)
mislim da to vraća sve zaštite na tvorničke postavke i onda nebi trebalo srat i tražit taj kod .
|\/|0T0r0La
Idem popodne kod unlockera! To sa 100kn je dosta jeftino! Rekoše me od 250 pa naprijed... However koliko god da je...
o cijenama nećemo, svaki unlocker može tražiti koliko hoće, ima i onih koji ne poštivaju samog sebe pa to rade i za kikiriki. ali to je tema neke druge teme.
uglavnom, dekodiranjem ćeš rješit taj problem.
Bookmarks