Al opet to je nemoguce da su igre koje su dosle s mobom razlog tome kaj ne?
To je ko da prodas u ducanu karticu od 1GB a na njoj slobodno 512mb![]()
Instaliraj FExplorer pa bus vidio mozda je neka greska.
Al opet to je nemoguce da su igre koje su dosle s mobom razlog tome kaj ne?
To je ko da prodas u ducanu karticu od 1GB a na njoj slobodno 512mb![]()
Instaliraj FExplorer pa bus vidio mozda je neka greska.
Dečki probat ću s fexplorerom
Tražio sam fexplorer.Još nema za s60 3edition
Jel ima neki sličan program?
Zadnji uredio kroata : 26-12-2006 u 20:25
Zakaj te danas u doba bagatelnog megabajta brine tih par MB?
Ne brine nego jednostavno zanima.Izvorno postao filipv
a zamisli da imaš samo 6MB interne memorije, i od toga ti slobodno samo 4! Šta bi onda...Izvorno postao kroata
![]()
![]()
Jesi pogledao sa FExplorerom?
Sjetih se, ako si instalirao poneku aplikaciju, aplikacije znaju "ostati" u folderu "instaler" pa možda to zauzima ponešto mjesta...bar je meni na 6630, pa sam to morao čistiti nebili dobio na slobodnim MB...
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Probaj sa Taskman-om isprobao sam radi na n73 (full verzija)Izvorno postao kroata
Code:http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=34433>othread
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Koliko memorije treba bit u n80 (mislim na phone memory) tek kad je kupljen?Odnosno koliko je njegovih koji su potrebni za funkcioniranje mobitela?
N80 bi trebao imati 40MB slobodne memorije (u idealnom slučaju), ali s obzirom da uvijek dođe na mobu par sliku, koji video i poneka tema, možda bi realno bilo očekivati cca 35MB slobodne memorije...![]()
Stavio sam taskmana.Pokazuje 12mb RAM, 25mb phone mem..Nije valjda da poruke ,kontakti zauzmu toliko mjesta u mobu
Pa nebi baš trebali zauzimati 15MB... Možda imaš nešto instalirno (teme, aplikacije) ili imaš neke slike koje se nemogu izbrisati...
Ipak 15MB za SMS i konstkte je malo previše...![]()
![]()
Bookmarks