ne podržavam...
Dobar prijedlog, podržavam...
Suzdržavam se komentara, tako mi je svejedno...
Nije dobar prijedlog, smatram da je nepotreban moderator
Ico je bar bio suptilniji...![]()
Testis unnus, testis nullus!
ne podržavam...
slažem se .
da je tolko potreban moderator u tim područjima, valjda bi vec neko drugo to zamjetio i predložio nekog.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Pa evo, ja mislim da je potreban i tek sad kad je Krompirko rekao da treba još sam sigurniji da je forumu potreban. A to što je on sam sebe predložio bi vam trebalo reći nešto o njegovom karakteru, a ne ga samo popljuvati...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
vi sada njega pljujete zato sto je on sam sebe predlozio, a lijepo u pravilima stoji da se sam mozes predloziti
Moderatori su javna stvar, ako netko želi, u ovom forumu se javi sa svojim prijedlogom (za sebe ili nekog drugog) tako da ostali članovi imaju mogućnost reći što misle o tom forumašu -...
E, ak če to zadovoljit ove formaliste, ajd nek nekjo otvori topic s prijedlogom Krumpirka za moderatora tog djela foruma. Ajd sam da ekipi bude srce na mjestu.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Ne moraš pokazivati sarkazam. Mislim da su moderatori svjesni da nema potrebe za time i da bi mi predložili Krumpirka kad-tad za moderatora tog foruma. Ako je čovjek voljan i spreman kvalitetno obavljati posao, kao što je to dosad, zašto ne...
Ma nije to sarkaam. Mislim čovjek pokaže volju i želju dopridonijet forumu, a ovi ga bezveze operu jer zašt nije žico nekog drugog da ga nominira? Mislim, ne kužim?
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Potpisujem. Ali s druge strane, bilo je i glupljih prijedloga![]()
Mali off:
Da, ali ja sebe nisam predložio, već sam napisao:Izvorno postao marko6630
Jer mi je dojadilo da ljudi otvaraju stalno iste teme koje već postoje...Izvorno postao Ico
A sad back on topick:
Ko što sam i rekao, podržavam Krompirka, jer u tom dijelu foruma ima dosta postova a nitko nije mod tamo... pa bi dobro došao mod u tom dijelu foruma...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni je krompirko platio lol pa sam za njega..makar ono bash je lik in....
![]()
![]()
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
S obzirom da Krompirkov prijedlog nije baš najbolje ispao ovo zatvaram, a nastavljamo na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=467901#post467901
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks