Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mpusic
    isprobao sam N73 s tomtom navigacijim i nokia gps modulum i nemam dobra iskustva. Jednostavno se program počne smrzavati pa nakon 10min. proradi i tako unedogled. Mislio sam da je do firmwarea pa sam stavio najnoviji no svejedeno tomtom nije radi kako treba. Kasnije sam na vanjskim forumima vidio
    da ista stvar muči sve vlasnike N73. TomTom provjereno radi na N80 ali je baterija toliko slaba da nemožeš preći 300km. Instalirao sam ga na P990 i savršeno radi u cijeloj europi dok je u Hrvatskoj pokriven Zg, sve glavne ceste, svaka selendra ali bez ulica. Izašla je nova verzija za istočnu europu samo je još nema krekane. Star verzija ima oko 200Mb dok nova oko 700MB.
    Mislim da je možemo očekivati uskoro.
    Ako je 700MB ta karta onda je za očekivat da će i RH biti bolje pokrivena. Sad sam se i ja zainteresirao,samo što me malo muči veličina ekrana na N70, ne znam koliko se to dobro vidi u vožnji. Ali budući da je navedeno da je Zagreb dobro pokriven mogao bih stavit za probu ali bez gps receicera,da vidim malo karte. Zanima me da li se Tom Tom može na N70 pokrenut bez gps receivera tj da samo koristim karte? Ako da kupit ću veću karticu i ubacit ga sa kartom ist. europe pa imam kartu Zagreba uvijek u džepu sa sobom.

Koja verzija TomTom-a meni treba za N70?
    Zadnji uredio blueled : 29-12-2006 u 19:48

Slične teme

1. Star Trek vs. Star Wars
    By Skyward in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 45
    Posljednji post: 20-12-2006, 22:25

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove