Kao sto napisah! GPS BT SIRF III, Mikronis, cijena 550 Kn sa PDV-om.Izvorno postao sly_crp
Uredno radi, isprobao sa HTC TyTN+iGO. Isplati se kupiti definitivno.
Pozdrav
Kao sto napisah! GPS BT SIRF III, Mikronis, cijena 550 Kn sa PDV-om.Izvorno postao sly_crp
Uredno radi, isprobao sa HTC TyTN+iGO. Isplati se kupiti definitivno.
Pozdrav
hvala, pozdrav!
Ako bi netko isprobao tomtom na n73 ili na mobitelu s istom verzijom symbiana (s60 9.1) evo linka za download:
TomTom 6.010
Istocna Europa v608
HR voice
Instalacija:
1) Memorijsku karticu iz mobitela stavit u card reader
2) Extractat sve foldere iz mmc.rar (nalazi se u tomtomu) na memorijsku karticu
3) Extractat Folder istocne Europe na memorijsku karticu
4) Vratit memorijsku karticu u mobitel
5) Povezati kompjutor i mobitel s kabelom i instalirat .sis file koji se nalazi zipan u tomtomu na kompjuteru (crack.zip)
6) Pokreni TomTom!
Instalacija govora na hrvatskom:
1) Povezi mobitel i kompjutor kabelom
2) extractati 2 filea koja se nalaze u v6.01 voice (hr).zip sa kompjutora na memorijsku karticu gdje ste prebacili folder voices
3) Pokrenite tomtom i odaberite hrvatski govor
PS Ja sam foldere samo prebacivao na memorijsku karticu, nemojte stavljat istocnu Europu u tomtom.
TomTom zauzima preko 200 mb pa je kartica od 512 mb ili 1 gb pozeljna.
Zadnji uredio sly_crp : 26-12-2006 u 16:24
Jel to Goran aka ''Goc'', nema neka žena HRV voice?![]()
nazalost nema
goran legenda
Kupio danas i isprobao. Radi relativno OK, no neznam da cu ga zadrzat
Goca sam malo provozao po kvartu i vrlo brzo se sjetio nove rute kad nisam prešo preko rinzola iz Nove Ceste na Zagr. aveniju i kad nisam htio u kontra smjeru
Za Samobor je pak imao neka čudna rješenja, ali sve u svemu šljaka. Za ZG super, za Europu sigurno još bolje. Ali da će te dopelat do adrese u HR, i neće![]()
ako izdade v660 ili novija karta za EE sigurno ce biti bolje, ali ja sam za zg prezadovoljan (za zg najvise grijesi sad dok je kvatric zatvoren i s ovim "novim" jednosmjernim ulicama ali ako se onda stisne alternativna ruta odlicno te navodi), a i bez gps receivera sluzi super, bez problema nadem svako manje selo u hrvatskoj
Bookmarks