= Citat = Izvorno postao tomyslav
Moj stari M55 iz 2003.g. je imao naprednijih funkcija koje K510i iz 2006.g. nema, tako da budi oprezniji sa hvalospjevima.
Npr?
Jedina koje se ja mogu sjetiti je ta da je imao ugradjenu vjezbu za palcani zglob jer su kreteni napravili soft tako da funkcijske tipke stalno mijenjaju strane. Malo je potvrda na lijevoj, malo na desnoj. To je i Samsung furao neko vrijeme. Ne znam jel i danas tako.

Sve je to stvar navike. Ja sam probao hrpu mobova i SE mi najvise lezi zato jer mi je bio prvi, svidjao mi se i sve drugo sam usporedjivao s njim. UIQ 2.0 i 2.1 su mi zakon. Tako mocno a tako jednostavno. Ovaj 3.0 jos nisam previse koristio pa ne zelim komentirati.

Motorolu sam imao V525 i to mi je nekako drugi po redu. Ali ima 2 katastrofalne debilane. Prva je imenik. Tko god je probao zna koliko treba truda da se taj imenik upristoji i prilikom svakog paljenja ponovo treba birati grupu da se nema duplih kontakata. A druga je kretenizam da kad ides poslati SMS preko izbornika za poruke on ne prikazuje broj uz odabrano ime pa ti onda pogadjaj jel' to mob ili fiksni. Ali to se dalo rijesiti da odes u imenik pa tamo uz odredjeni broj ides poslati SMS. I e-mail bas i nije najinteligentnije rijesen.

Siemens iz gore navedenog razloga