ajd ne vrjedjaj motorolu, prijateljica ima neki SE, i moj mob se bolje drzi od njezinog, duze mu traje bat, ne gasi se, ne resetira..Izvorno postao Compov
Braticev SE mal mal na popravku...
ajd ne vrjedjaj motorolu, prijateljica ima neki SE, i moj mob se bolje drzi od njezinog, duze mu traje bat, ne gasi se, ne resetira..Izvorno postao Compov
Braticev SE mal mal na popravku...
Ovdje se ne govori o tehničkim pogreškama uzrokovanim manje kvalitetnim materijalom.... što je normalna pojava!?!?! ne mogu svi telefoni biti jednake kvaliteta hardwera. Neki drže dugo,neki se kvare, i to je normalno. Isto je kod auti... neki auti se kvare stalno,nekima se samo ulje zamijeni i opet ide za novim 10 000km. nego se govori o funkcionalnosti i jednostavnošču SE telefona, gdje su u tim prospektima ostali telefoni još jako daleko..... promjenio sam oko 30 mobilnih telefona i svaki put me SE oduševi ispočetka.... jer ima toliko sitnih detalja u softweru na koje se naučiš i kada mijenjaš telefon jednostavno ne možeš bez tih detalja i opet u dučan natrag po SE.... znam!!!! prodao sam W800 i kupio NOVI novcati D600 za 3000kn i imao sam ga 7 DANA!!! jedva sam čekao da opet uzmem u ruke SE jer da sam ga imao još koji par dana mislim da bi D600 završio u prvom zidu koji bi mi bio na putu...Izvorno postao prof.Immortalis
toliko...
pozz
SonyEricsson F.O.R. L.I.F.E.....
IMA NEKI SE???? KOJI možda samo ericsson?Izvorno postao prof.Immortalis
motorola je meni i dalje smeće...
moj frend je 5 puta nosio v360v na servis... na kraju ga je zakovitlao u zid i nije mu ništa bilo (hardverski) no uvijek ga je soft hebao i uvijek će dok ne krepa trenutni direktor motorole i ne dođe novi pa promijene nešto...
motorola je po meni smeće iz mnogo razloga mnogo, mnogo... ako te zanima nabrojat ću ti ih na pm ovdje neću offtopičarit....to što ga ljudi znaju modati da kolko tolko soft bude dobar je druga strana priče... neznaju to svi... odnosno neznaju svi za to...
ja sam svoj se nosio jedanput na servis i to mu otišao flat kabel... no stvarno sam mob mučio (otvarao i zatvarao) dok gledam tv i sl...
Seriously?
imao sam Mot. V300...pa onda MPx220.....i imale su svaka poneki zanimljiv detalj softvera. Recimo na Vxxx serijama super je stvar, sto si mogao staviti pass na poruke, slike itd. Zatim preraspodjela ikona u gl. meniju. Preraspodjela stavki u porukama, tj. kojim redom da idu (npr. Napisati novu - primljeno-odlazno-poslano...itd.) jer mi se kod SE ne dopada sto moram da bi dosao do poslanih poruka ici preko e-posta, RSS citaca, nedovrsenih. Motorole imaju bolju kontrolu odlaznih i dolaznih poziva pa i GPRS protoka podataka (al nemaju brojac sms-ova..).
Na MPx seriji mi se svidja kad trazim broj u imeniku, radi na T9 principu. Utipkam npr. Ana (2-6-2) i izbaci mi sve Ane u imeniku. Kod postavki glasnoce, nema 1 generalna, nego posebno glasnoca za sms, posebno za alarm, zvonjavu, razno razne druge alerte..
Onak, nebi bilo lose to ubaciti u SE softver, u biti sitnice, no cine mi se korisne.
Sve u svemu mislim da SE ipak ima jedan od boljih softvera.Evo moja Nokia stara par mjeseci i sad sam ju ostavio na popravku jer se mob jednostavno"zašteka" i onda pomaže jedino vađenje baterije.A to mu i nije prvi puta.Dosad sam imao samo tri Nokie i sa svima neki problem,jedna nije htjela puniti bateriju,drugoj krepo ekran....Sad sam sve više i više u dilemi da li da kupim N-95 ili ne,jer baš mi i nije gušt dati 700eura pa da mi neš šteka na njoj kao i na ostalim nokiama.Do sad sam jedino imao problem na SE k-700 radi "đoje",ali to nije soft problem...
Zadnji uredio ledeni : 26-12-2006 u 11:45
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bookmarks