Mp3 nemožeš poslati putem MMS na ni jednom mobitelu (koliko ja zna)...![]()
Nije to nikakvo ograničenje od strane t-mobile_a... A što se midi melodija tiče, one bi se trebale moć poslati...![]()
Pozdrav,
BTW Sretan Božić i Nova godian svima.
Imam jedno pitanje, kupio sam N6233 u T-mobileu i zanima me da li se mogu slati mp3-ce ili midi fileovi putem mms-a, jer kada ja izaberem novi mms i pokušam ubaciti zvučni isječak on mi neda da ubacim mp3 ili midi datoteke već samo snimke snimljene diktafonom. Da li se uopće mogu slati mp3-ce i midi fileovi na nokijama putem mms-a ili je to do toga što je mob kupljen u t-mobileu i da li imate rješenje kako omogućiti slanje mp3-ca i midi fileova mms-om.
Hvala
Mp3 nemožeš poslati putem MMS na ni jednom mobitelu (koliko ja zna)...![]()
Nije to nikakvo ograničenje od strane t-mobile_a... A što se midi melodija tiče, one bi se trebale moć poslati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
MMS poruka može imat max 100kb
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
stvar je u tome što meni nokia uopće neda da ubacim midi ili mp3 melodiju u mms poruku, makar ova bila velika samo 2kb.
U mms se mogu slati samo zvucni zapisi ili tonovi, znaci format .midi i .amr (i ko zna koji jos). Mp3 se ne moze slati.
EDIT: Vidim da se na mojoj 6233 isto ne mogu slat melodije, nego se samo mogu slat zvucni zapisi. Mozda novi firmware to rijesi.
Zadnji uredio dakinho : 25-12-2006 u 23:10
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Thnx man, stvar rješena, ja sam negdje zametnuo svoj priručnik, sad bar znam da na fucking nokiji možeš slati samo amr melodije putem mms-a, za razliku od se i motorole na kojima možeš slati mp3 do veličine 100kb.
Mislim da količina kb koliko se može poslati ovisi od mreže do mreže, i od telefona do telefona. U Vip-u su mi rekli da se može slati do 350kb (znači to je max za 1 MMS kod Vip-a), ali da postoji mogučnost da poruka ne dođe u cijelosti, al zbog drugog mobitela. Kod T-a mislim da se u 1 MMSu može staviti do 150kb.
Bookmarks