Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 176

Tema: Crysis

Hybrid View

Banned Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    .:SGH-E250+1GB:.k320,cx70
    Operater
    M:TEL
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao l337_m4n Pregledaj post
    evo malo sam čitao recenzije igre po časopisima i svima je igra prosječna. ne kažem ni ja da je igra savršena, ali mogli su ju malo bolje ocijeniti. kažu svi da je priča malo glupa, a sa time se slažem, igra ima priču kao najobičnije pucačine, ali je dobro zamišljen trojaki način igranja koji nitko nije spomenuo, 3 dijela jedne igre, 3 različita uvjeta borbe, 3 različita dizajna igre. a još tvrde da ima fascinantne hardverske zahtjeve, a s tim se naravno svi slažemo, al dobro, za godinu dana će svi moć terat crysis na very high kad budu bili osmojezgreni procesori ili šta već izmisle. dobro, opet će bit neka igra koja će biti zahtjevan za te kompove....ali.... uglavnom, ja mislim da je igra baš dobra zbog više načina igranja, nelinearnsoti, dizajna i nekih dobrih ideja popuit onog modificiranja oružja. i tako dalje i tako dalje, ma igra je dobra, a ponajviše zbog NANOSUITA koje rulzzzzzzz....
    ma samo n00bovi igraju SP,svi igraju MP koji je po meni odlican,i zbog toga i postoje fps,sta imas ti protiv cpu da igras,svaki potez znas kako ce da uradi i nema adrenalina,ali mp eeeee to je nesto posebno sto daje draz svim fps-ovima.
    Eh sada very high na crysis je diskutabilna tema.mogli su programeri napraviti bolje kompaktibilnu pa da malte ne svi pokrecemo na high a 40% na very high.ja sam na 4000+,1 gb ddr2 i hd2600 pokrenuo na very high i bilo je oko 10-15 fps(frames per secound).Sto je meni nezadovoljavajuce ali eto okusio sam draz dx10 koji me nije impresionirao.meni ljepse igra izgleda na pola medium i pola high detaljima sa 1024*768 nego na all very high i 1600*1200.ozbiljno.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N 7610,HTC WIZ@RD
    Operater
    T-GNOM
    Bodovi
    6.866
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.866, Nivo: 19
    Bodovi: 6.866, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SiemensCX70 Pregledaj post
    ma samo n00bovi igraju SP,svi igraju MP koji je po meni odlican,i zbog toga i postoje fps,sta imas ti protiv cpu da igras,svaki potez znas kako ce da uradi i nema adrenalina,ali mp eeeee to je nesto posebno sto daje draz svim fps-ovima.
    Eh sada very high na crysis je diskutabilna tema.mogli su programeri napraviti bolje kompaktibilnu pa da malte ne svi pokrecemo na high a 40% na very high.ja sam na 4000+,1 gb ddr2 i hd2600 pokrenuo na very high i bilo je oko 10-15 fps(frames per secound).Sto je meni nezadovoljavajuce ali eto okusio sam draz dx10 koji me nije impresionirao.meni ljepse igra izgleda na pola medium i pola high detaljima sa 1024*768 nego na all very high i 1600*1200.ozbiljno.
    kako molim? 2600 HD? very high? pa ja sa 8800 ultra dobijam shugavih 35fps-a i s time da imam x2 4500+ i 2 gb rama...
    reko je shamanix: nema te grafe da moze normalno vrtit crysis na very high i ima pravo

single player da je za njubove? malo n00bovska teorija...
    ma sta ja tu dosadjujem nasim 3lit3 gamerima,oni znaju sta je najbolje
    JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove