Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 176

Tema: Crysis

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    6030
    Operater
    sve
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    whoooooa... tek sad sam je zavrsio (igrao kiojih 5 dana svaki dan po cca 2.5h) i moram rec jos jednom WHOOOOOOOAAAAAAAAAAAAA... koja igra, **** me pas, ovo je bolje od sexa..

kao prvo mislim da igra nije dosadna (kao sto je netko naveo) ali sam puno puta imao priliku misliti kako je to-to, zadnja misija i gotovo, ali nikad nije bila zadnja, a da ne velim da me na kraju i prestrasio nakon sto kaze "we're going back to fight them"
    vrtim to na laptopu, sa nekih 3.4ghz (dual core) 2gb rama i radeon HD2600, sa svime na low (nisam se ni trudil stavljat vece detalje) i rezoluciji 1280x800, i ide sve ljepo glatko i slatko...

isto tako moram rec da sam nedavno zavrsio CoD4 koj me je ostavio speechlees, ali je malo bio prekratak s obzirom na crysis... uglavnom

crysis 11/10
    CoD4 10/10

ma savrsenstvo...
    One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    K610i
    Operater
    -T---Mobile-
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=bubAmeZhivot;706337]vrtim to na laptopu, sa nekih 3.4ghz (dual core) 2gb rama i radeon HD2600, sa svime na low (nisam se ni trudil stavljat vece detalje) i rezoluciji 1280x800, i ide sve ljepo glatko i slatko...
    QUOTE]

wtf, s takvom mašinicom t nisi igrao ni na medium, pa ima samo jedno rješenje tog problema--postavi sve na high... aono kasnije što si rekao da je crysis dugačak, evo ja još igram, iako sam ga dobio tek prije par dana, i isto mi se tako čini, ali svi su rekli 10 sati igre i to je to...
    ...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia N73
    Operater
    T-mobile ( Simpa )
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeli možete procijenit ( onako od oka ) bili ja mogao sa ovin konfiguracijama igrat Crysis sa recimu medium detaljima i da ne zapinje:

core 2 duo 6300, 1.86 x2 GHz
    Asus eax 1600 XT 256 mb
    1 GB RAM-a

Hvala

antistar
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da bi, mozda bi ti jedino malo zapinjalo u situacijama dok su neke eksplozije ili masovne pucnjave, te pri ulasku u novi sector i sl.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    K610i
    Operater
    -T---Mobile-
    Godina
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Watcher Pregledaj post
    Jeli možete procijenit ( onako od oka ) bili ja mogao sa ovin konfiguracijama igrat Crysis sa recimu medium detaljima i da ne zapinje:

core 2 duo 6300, 1.86 x2 GHz
    Asus eax 1600 XT 256 mb
    1 GB RAM-a

Hvala
    ma možeš..al ne sve na high. samo si stavi neke stvari na high, a ostalo na medium i raditi će bez problema.
    ...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove