evo čitao sam malo neke vijesti na netu u vezi crysisa i uglavnom neki tamo glavni dizajner ili tako neš je rekao da će u nastavku crysisa(inače crysis će imati tri dijela, kao trilogija) biti grafika još bolja i da će se potruditi da sve scene i animaacije budu veoma realne, a da će se pogotovo potruditi oko textura lica i još nečega, al sam sad zaboravio. al ajd samo zamislite ovo.
danas nijedno računalo ne može vrtjeti crysis na ultra high detaljima(bar sam tako čuo a i vjerujem da je sitina) a oni hoće grafiku poboljšati, kao da im nije dovoljna. i šta će onda kad naprave ajd nazovimo to cryengineom 3, pa to će izać igra i svi će čekati godinu dana da bi ju mogli igrati, al valjda će i oni biti pametni da optimizorat igru, jer s ovom nisu baš uspjeli...tak da bit će svega, a i crytekovci će morati napraviti takav enginev da rastura jer su iz epic gamesa već počeli raditi na unreal engineu 4, a unreal tournament 3 je super optimizorana igra, ali da ne idem off topic, iako je to daleka budućnost, zamislite šta će to bit za 5-6 godina, ko u pravom svijetu...
toliko od mene
ja sam napustio zgra...ovaj forum a ne zgradu...

Odgovori uz citat
Bookmarks