EVO DA NEŠTO PODIJELIM SA VAM FORUMAŠIMA:
skinuo sam si singleplayer demo ove igre i prvo sam bio kod prijatelja igrao to, a on ima duplo jači komp od mog i ja naravno uživo u high postavkama, e i onda dođem ja kuč i instaliram si igru, a moja konfa ide ovako:
Amd athlon 3200+ 2.0 GHz
ATI X1600XT 256 MB
512 MB RAm
ostalo nije bitno, a ono što je bitno je da mi igra niamlo ne zapinje na optimalnim postavkama. jedino zapne kad sprema poziciju na nekom checkpointu, ali to je bilo i kod frenda.
e sad da vam nešto kažem o igri:
ako igru ne igrate na easy, bit će teško prijeći prvi level, a kasnije ćete se naviknuti, grafika u igri je prelijepa iako se ne miče svaki list kako kažu i svaka biljka. većinas e miče. testirao sam fiziku u igri i svugdje radi, svako drvo ako probate prepoloviti, ono će se prepoloviti, ako je naravno tanje drvo. igra je teška, bapš kao far cry u džungli jer niakd ne znate gdje je tko, a kad dođete u neki korejski kamp, nećete moći ni vidjeti sve vojnike s jedne pozicije, već se morate par puta premjestiti kako bi ih sve ulovili na radaru. ja naprimjer često koristim cloaking device u igri jer vas korejanci skuže ako se ne skrivate po grmovima i ako ne ležiote u travi. nisam ju cijelu prešao, naravno, tek sam ju dobio, ali igrat ću taj demo sve dok ne izađe cijela verzija. eto samo tako informativno o igri.

Odgovori uz citat
Bookmarks