nema zašto nebi radio samo jedini problem može biti struja ali to se lako riješi
ovak stoje stvari.
mogu dobiti jedan iz japana (pomorci i ekipa).
E sad pitam ja nekog ko se bolje kuzi u to kolko mi se to isplati? i oće to uopće raditi kod nas?
nema zašto nebi radio samo jedini problem može biti struja ali to se lako riješi
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ma dobro to.
a igrice i to? pirati mislim.
il da naručim i jednu bluray pržilicu (vidio u SAD za 600$) - ovo nisam ziher jel sam dobro pročital
Pa mislim da se isplati, ja bi ga volio imati.. Samo češ teško na početku nabavljati igrice meni se čini.. Samo me živciraju oni joystici, rađe odma uzmi od ps2![]()
mislim da ih još nema treba se strpit da probiju zaštitu dajem im mjesec dana![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Izvorno postao Ifrit
A neće biti duže..
ma znam za 3 igrice da ih necu moc nabavit.
al hoce to čudo vrtiti od 2 pirate.
moči če al če caka bit u tome da moraš čip ugrađivat a dok ga ne naprave moraš čekat
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a u međuvremenu da mi stoji ko ukras!
a bum videl još.
pa kaj ovak i onak baš i nema još nekih igara treba se strpit mjesec dva da izađu prave igre....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
ako plačaš cjenu kolika je u japanu uzmi ga bez razmišljanja,za piratske igrice je samo pitanje vremena.
a kolka je cijena u japanu?
googlaj,no manja nego če bit bilogdje u svjetu a pogotovo kod nasIzvorno postao tomy81
koklo vidim 500/600$ za 20gb (mislim da bi taj dobio)
dobro a da vas pitam kolko bi vi ponudili za njega (imam komp do jaja pa mi ovo baš i ne treba) pa ak ga uzmem mozda ga odma idem prodat
di si videl 500funti si ziher?
nešto si to krivo izračuno jer kod nas se očekuje cjena između 4 i 5k kuna.Izvorno postao fliponja
http://video-games.listings.ebay.co....istingItemListIzvorno postao tomy81
to je ebay, tamo možeš nač ps3 i za 1$ i po 2000$![]()
Znam da ima svakakvih cijena ali za 500 funti sam siguran da je cijena za PS3 koji je na 220v sa 60gb jerbo sam imao prilike ga vidjeti i malo cackati po njemu i nije kupljen preko eBaya! I da u pravu si kaj se tice cijene koja je predvidjena za nase trziste ali dotle........Izvorno postao sodom
![]()
ako smijem pitati zašto te živcira gamepad od ps3,probao si ga možda??Izvorno postao a.k.
A di si to imao prilike čačkati po PS3?Izvorno postao fliponja
Testis unnus, testis nullus!
u rijeci u techno maxu cijena 9000kn
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
Izvorno postao duje91
PS3 dolazi u Europu u ožujku 2007., pa mi je ovo malo teško povjerovati.
Testis unnus, testis nullus!
kad ti kažem ima ga za isprobati neka igrica neki seljaci i onda tražiš svoju ljubav i tak...al grafika je hebena
...posteja mi more, morski pas ljubimac ja san galeb bili, ja san dalmatinac...
Bookmarks