evo sa rapidsharea sam skinuo oko 80 kb/s a brzina na torrentima ovisi o seedovimaIzvorno postao T-Maca
evo sa rapidsharea sam skinuo oko 80 kb/s a brzina na torrentima ovisi o seedovimaIzvorno postao T-Maca
Znači nije više limitirano na 5 kB/s?
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ne danas sam neki torrent skido na 16 kb/s ali mi je dopizdiloIzvorno postao T-Maca
![]()
Svaka čast ljudi. Ali kod mene nije niti blizu dobrome još od jučer . Danas sam čak uspel napraviti test brzine i evo rezultata: download iznosi 31kb/s, a upload je normalnih 161kb/s. Sam ja kaj krivo postavke složil od DNS servera ili kaj već?? Ja sam iz Varaždina. Možda to ima kakve veze.
Ja isto u vžu i torrenti su koma, neće radit nijedan.Izvorno postao Majky
hi hi hi
al fučkaš sve to kad mi torrenti ne rade
A KAJ SAD TI GLEDAS�
A kad će t-com smanjit cijene, i hoće li uopče smanjiti???
Može mi netko reći s sigurnošću??
ako se idem ovaj mjesec spajat prek njih na net..dal samo za ovaj mjesec pošalju račun ili bi to mogli napraviti i za cijelu godinu??
jer još nisam siguran kako će im to funkcionirati..mislim na brzinu..
Svi koji se spoje od danas na dalje, dobijat će račun od 49 kuna za mjesec u kojem su se spojili... Ako se ne spojiš niti jednom u mjesecu, neće ti naplatiti... To vrijedi za one koji nisu potpisali ugovor i poslali ga...
I, kakvo je stanje danas što se tiće brzine, torrenta, p2p i sl?
Dal je sve u normali ili?!?
Izvorno postao frish-KI
Ja nisam potpisala ugovor i spojila sam se ovaj mjesec i za taj mjesec znam da moram platiti tih 49 kn,ali me zanima da li mogu koristiti njihovu uslugu do kraja mjeseca bez ugovora pa možda i 2. mjesec bez ugovora,a ako dođe nešto novo samo se više ne spajam od idućeg mjeseca?
Bookmarks