Izvorno postao omahen
ja ne mogu vjerovati svojim ocima....
kakvo pitanje,kakva teza....
ne,necu ga nazvati nikakvim pogrdnim imenom,jer bi to bila uvreda bilo kome tko je vec tako nazivan...
tako nesto napisati... i sto je najgore nije jedini...(mislim da ce svatko tko prelista ovaj forum shvatiti o kome pricam)
zapitam se kakvi ljudi tu oko nas zive!?
pa dajte procitajte nesto prije nego sto pocnete kucati i pisati gluposti...
pogledaj prvo na amisovim stranicama sta pise,jedno je DSL,sa brzinama 1,2,3 Mbit/s a ovaj flat sa 128k nesto potpuno drugo!!!
to je kao da je napisao:
"joj..rekli su mi u t-comovoj reklami da mi je brzina 1Mb/s,a ja se spajam na 56 k...."
pa prebaci se sa modema na ADSL!!!!
halo....to su dvije totalno razlicite usluge... taj flat 128 ide preko ISDN-a,i nigdje,bas nigdje ne pise da je brzina veca...nego MAXIMALNO 128 k,dvije linije po 64k.
molim vas nemojte pisati gluposti kojima ce te zbuniti ljude koji ne znaju o cemu pricate,a htjeli bi ustedjeti koju kunu.....
ja ne kazem da te VM-mreze imaju super brzinu,fali im jos koji link,jos nesto opreme...ali tko jos ima na maxADSL-u brzinu koju svabe obecavaju...naravno da nema nitko...mozda pribliznu ali ne i onu deklarisanu.
kao sto je kolega forumas prije(inad) mene rekao,procitajte malo.... i oni sami su na svojim stranicama napisali da ce biti malo problema dok ne srede terminalnu opremu...ali zato nam svima poklanjaju tih par besplatnih dana!
naravno da je sve malo usporeno,kada je pretrpana mreza...a zasto je pretrpana!?
neka vam svabe odgovore!

Bookmarks