mene zanima još jedna stvar kod tog VM-a ako iko zna oče li uskoro povečat brzine te kako stoji u svjetu što se korisnika tiče
mene zanima još jedna stvar kod tog VM-a ako iko zna oče li uskoro povečat brzine te kako stoji u svjetu što se korisnika tiče
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Sumnjam da će mijenjati brzine, jedino ako se prijeđe na ADSL2, jer su već ispunjeni kapaciteti zbog MAXtv-a...
Ako poveća t-com, povećava se i vmdsl korisnicima jer vm-u plaćaš samo promet, a t-comu brzinu.Izvorno postao Ifrit
Ali ja moram javiti T-Comu nešto, jer meni automatski dolazi mjesečni račun za Flat... Ne želim se zajebati, pa da mi dođu 3 računa za siječanj 2007.
Izvorno postao frish-KI
Iz toga bi se dalo zaključiti da oni to razriješe sa T-Comom... Iako što i ti kažeš bilo bi sigurnije javiti se T-Comu nego vjerovati ovima na riječ...Postojeći T-com pretplatnici prelaskom i nespajanjem na T-com ne dobivaju više račun za promet od T-com-a.
Čuj, ja sam od prvog dana na Iskonu, i plaćam brzinu T-Comu... Meni je apsolutno svejedno što će T-Com raditi kad nisam kod njih nikad ni bio. Dobro, Iskon je ionako sad njihov, ali opet imaju malo povoljniju ponudu... Znači meni nije nikakav problem preći na VM mreže jer već imam taj "dijeljeni" račun promet/brzina pa sam se navikao, a jedino moram čekati da bude VM kod mene dostupan. Zapravo ja ću radije otići bilo kakvoj konkurenciji nego T-Comu...Izvorno postao raky_b
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Jucer se rego na VM, poslao im mail da sam se regoi danas ujutro dobio user & pass i spojio se
i gle cuda sve radi bez greske!
Znaci, ovo je jos jedan provajder koji preko T-HT-ove infrastrukture dila promet! Isto poput Iskona...
imho. sva povecanja brzine od strane T-HT-a ce se odnositi i na VM-mreze
pozdrav od ex-Iskon usera
I da, ugovor se potpisuje na godinu dana![]()
da ljepo je to sve, ali ako to uzmeme dali onda moram placati 5gb od t-coma????
T-Comu onda plaćaš samo brzinu, ne promet... Promet, u ovome slučaju flat frate, plaćaš VM-mrežama... I sad pokušavam ih nazvati, ali su im linije zatrpane...
S T-COM-om si potpisao dva ugovora i to jedan za ADSL terminalnu opremu (znaci zicuIzvorno postao Keyser
) i za promet...
Prelistaj malo ugovor za promet, nisam 100% siguran al mislim da nisi ugovorno vezan na XY mjeseci!
Hoce li t-com smanjiti cijene!?
oni to nisu rekli,samo da ce povecati brzine!
naravno da ce sniziti cijene...ali kada...
koliko se ja sijecam bilo je nesto 1.12. ili 15.12...ne,ne ipak 1.1.
a mozda i 15.1.
ko ceka taj i doceka...i financira t-com u njemackoj!
a i neka smanje....opet svi koji predju kod VM-a nisat nece izgubiti,samo ce poceti ranije surfati po nizoj cijeni.
Bookmarks