opa ajmo, jako dobro![]()
Vip portalZa besplatne razgovore Vip korisnici se trebaju prijaviti 24. prosinca od 00:00 do 16 sati SMS-om na broj 321 s riječju POKLON.
Svi koji se tako prijave dobit će jedan dan besplatnih razgovora u Hrvatskoj, u razdoblju od 25. prosinca do 31. siječnja 2007. godine. Korisnik će dan ranije dobiti obavijest SMS-om koji će dan u navedenom razdoblju moći besplatno razgovarati.
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
opa ajmo, jako dobro![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Nema druge nego iz ropotarnice povjesti izvuci jedni VIPme karticu![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
pa da... sad cu pronaci sve izgubljene vip kartice pa nek se priča... Tribali su stavit duže vrijeme za prijavu![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
to je za sve vip korisnike ili??
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
nema više vjesti............
Izgleda da su se predomislili![]()
wtf? ode vijest... di je?? A baš lipo od njih...
VIP-ov božićni easter egg![]()
pa kako easter egg na Bozic
jel neko poslao ?
dobar grah daleko se čuje
Od 24.12 se moze slati![]()
Evo pojavilo se na poslovnom.hr![]()
http://www.poslovni.hr/29835.aspx
vip mi se sviđahehe a baš kupio novu karticu prije dan dva
![]()
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
Prijavite se jednostavno putem poziva automatu SZK![]()
ajde da i oni nešto poklone![]()
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=23029301
tko je jamio, jamio je![]()
Ja sam okasnio, ja mislio da je to danas...
![]()
Da, ali krivo su zapisali i na vlastitom sajtu. kaže da 24. prosinca se ljudi mogu prijaviti do 16 sati, ali prava istina je da su se ljudi mogli prijaviti i par dana ranije. prošla baba s kolačima...Izvorno postao The Dragon
a koliko minuta se moze pricat neogranicino ili ....prema svim operaterima
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
sutra (tj. danas) su mi besplatni razgovori![]()
meni također javilidanas besplatno
![]()
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
vjerojatno cijeli dan prema svim mrežama, navodno... lumeni,ispravljajte me ako griješim!
Meni jos nista nisu javili,a uredno poslao poruku.,jel ima jos netko da ceka da mu aktiviraju?![]()
Ja danas telefoniram, no na tri mobitela još nisu ništa poslali, a u isto vrijeme sam poslao poruku...![]()
Kod mene na od pet poslanih dosle poruke samo na dva,izgleda da je to bilo po principu lutrije,pa koga su izvukli taj je dobio POKLON.,![]()
Ima još vremena do 31. siječnjaIzvorno postao Takahara
Bookmarks