Probaj ponoviti upgrade SEUSom.
Sony ericson K610i posjedujem
i htio sam napraviti service update i ja priključim i sve ide glatko i ono se odjednom pri kraju prekine, možda je i bio kraj ali problem je u tom što ga više ne mogu upaliti.
ne reagira ni na punjač i usb kabel ni kad ga palim ni ništa.
u čemu je problem
a u jamstvenom listu jasno piše da nepokrivaju probleme nastale nadogradnjom ili izmjeno hardvera ili softvera.
što da radim ljudi, u čemu je problem.
Probaj ponoviti upgrade SEUSom.
jesi vadio sim karticu van? Ja ju ne vadim i cim zavrsi update, ne moze mi se upaliti, nego moram malo izvaditi bateriju i odmah ju vratiti unutra
iPhone 5s 16 GB
da kartica je bila van, sve po uputama, prvi put je nešto štekalo, probo ponovo i sve išlo i ja sam igrao nešto u pozadini i kad sam pogledo sljedeći put sve samo izišlo i pokušao upaliti mob i ništa.Izvorno postao ravilov
a nemogu update jer mi ne očitava mob uopće.
ono kad treba pritisnut c neide dalje.
problem je što nereagira ni na punjač ni usb ni paljenje. mrtav totalno.
je li moguće da je u bateriji problem da nije bila do kraja napunjena, ima li tko kakav savjet jer je uređaj nov i skup relativno.
Ovo dvoje ne ide zajedno. Trebao si provjeriti bateriju.Izvorno postao macon
![]()
ako je novi i imas garanciju, nosi ga na servis. ako nemas, onda kod nekog unlockeraIzvorno postao macon
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao macon
e ******....tak je i meni riknuo k800....sam ga nisam ni flashao niti mu išta radio.....sam sam bateriju izvadio i ode u p.m.
nije palio ni na šta...pa sam ga odneo liku i nakon 3 tjedna evo ga radi.......bio je u servi....
koliko te koštao popravak.Izvorno postao BlueNeon
a oće li mi to preko garancije priznat
da rećem da se samo izgasio tijekom punjenja ili nešto tako.
ma meni je taj lik to na crno sredio kako sam ga i kupio.......al bolje da sam si ga ja sam jerbo me jebala kamera i svjetlo, a sad me jebu i certifikati....tak da neznam...
on je to slao u zg i čeko sam oko 3 tjdan...na njegov račun oko 200kn....a od sljedećeg čet i u Os će biti navodno za 100kn...
e ma najbolje je da ga tamo odneseš i reci ima da se nepali i gotovo....da hoćeš NOVI mob.....a ovo nek si mami kod kuće u grah stave!!-najozbiljnije ti kažem
pozz
Bookmarks