a zasto jednostavno ne nazoves SZK i pitas ih??
Prvo bi pozdravio ekipu cafemobil foruma. Nadam se da ste okej i da se pripremate za ove slavljenicke dane
).
Imao bi malenu zamolbu, na vip prepaidu sam....
Zanima me da li postoji nekakva porukica ili naredba kojom se moze provjeriti koliko mi je jos minuta ostalo besplatnih poziva prema vip friends 0 kn, broju.
Znam da je ogranicenje 1000 minuta mjesecno, nakon toga se naplacuje prema vazecim cijenama))))
Unaprijed hvala svima!
Ellashar
a zasto jednostavno ne nazoves SZK i pitas ih??
He.....super odgovor, ipak bi volio da ne trebam svaki put prolaziti kroz pet tisuca menija dok mi se ne javi osoba koju mogu to pitati......zato sam i pitao da li postoji neki kraci put......kao sto je npr. za pretplatnike provjera troskova tpo na broj 777.
Hvala svejedno
Ne samo 5000 menija, nego i jedno 20min cekanja - ako ne zovete na večer ili ranije ujutro.Izvorno postao Ellashar
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ne moze se nikako provjeriti. Jedino sto ti stize obavijest kada prodjes 900 minuta i nakon toga kada si ispucao 1000 minuta.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks