ja predlažem da se observer ishamara![]()
![]()
ja predlažem da se observer ishamara![]()
![]()
Jao, pa jesi kad ucila za ispit o kojem ti ovisi jako puno toga? Meni kazu da tesko planem ali kad su vazni ispiti u stanju sam se zderat na nekog jer me krivo pogleda...teba mu dat cokoladu i cigaretu da se smiriIzvorno postao jana
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
naravno da sam ucila za takve ispite,i nije mi padao napamet ni net ni izlasci.Izvorno postao Peky
kad si u situaciji da ti o ispitu ovisi puno toga,onda se treba samo maximalno skoncentrirati i to je sve.
odredis prioritete i shibaj![]()
![]()
Dobro, ne znam kak ti, ali ja kad ucim za neki veci ispit ne izlazim iz kuce tri tjedna, znaci socijalizajija na nuli, internet mi je jedini izvor kontakata s ljudima u to vrijeme i onda pod pauzama, da ne bi pocela pricat sama sa sobom, odem po dozu virtualne socijalizacije.Izvorno postao jana
A ti si nedavno popizdila puno vise od njega pa te niko nije htio samarat... i tamo sam rekla da se olade od pomisljanja na ban, svako ima svoje slabosti, treba imat razumijevanja...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Bookmarks