nema neke logikr on prepozna mob ti nades slikice i download i to je to a jel mora ko u siemensu mob bit ugasen pa davat one signale neke nesto
ako pravilno postupaš nemožeš....
nema neke logikr on prepozna mob ti nades slikice i download i to je to a jel mora ko u siemensu mob bit ugasen pa davat one signale neke nesto
LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
dobar grah daleko se čuje
zaboravi image editor..taj software je fakat los, ak ti proradi smatraj se da si dobio na lutriji...
sa sendfile mozes bacit slike/muziku sa kompa na mob(nemres ga ubit, to ti ovaj malo sere) , a sa float mobile agent-om(1MB) mozes prebacivat sa moba na komp... ak ga ne nadjes nigdje na netu javi mi svoj mejl pa cu ti ga poslat!
PIS
DONA uprženi ljuti ajvar je bolji od Schofko ljutog ajvara!!!
de mi reci gdje mogu downloadovati sendfile a upravu si image editor je jbg los
nasao i sam i downloadovao sendfile ali nemoze da mi prepozna mob de ako ti nije mrsko da mi kazes kako trebam postupat sa mobom i kablom sta treba uradit i jel tebi jeff bifek jel tebi uspjelo da prebacis slikice i muziku
meni send file nije radio kad sam ga imao...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ne radi ni meni a ni onaj image editor nece da prepozna mob mozetel mi vi rec kako treba postupati mozda sam ja negdje pogrijesio
imaš..1.XTNDConnectPC...instaliran...i na "control panel"..."phone monitor options"....si rezervirao COM port za SE kojeg je on prepoznao i sinhronizirao sa "OUTLOOKO-m"
2. downlodaj Float's mobile agent i instaliraj,sa tim programom moš sve raditi....ali kao podlogu moraš imat gore navedeni XTNDConnectPC
....javi jel radi........jer mi se sve čini da dosada još niko nije uspio..........
nisam ja bas iskusan u tome gdje da instaliram XTNDConnectPC i sta je to uopce i phone monitor
to ti dođe na cd-u s telefonom a moš i s SE-ovih stranica skinut, uglavnom Phone monitor dolazi u paketu se XTND-om. samo pokreni instalaciju i instalira se to tamo di treba, ko bilo koji drugi program. onda pokreneš image editor i uključiš irdu na tel i na kompu i pričekaš da image editor prepozna telefon. (ili ako radiš s kabelom, sve jedno je).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
aha ja imamneki cd sto mi je dosao kad sam kupio datacable driver v2.0 imal tu sta od ovog
..piši šta je na cd-u
tare najjednostavnije je da nađeš čovjeka koj će ti doć doma i pokazat ti kako se radi ,ovako je prilično teško preko foruma.........
tare, instaliraj si phone monitor(nadj ga na netu), pa onda udji u njega i pogledaj com portove, kabel ti je vjerojatno instaliran na com3 portu (to pogledaš u device menageru/ control panel), pa onda u phone monitoru rezerviraj com port na kojem ti je kabel(vjerojatno 3!!!) i tek onda ce ti ga sendfile prepoznat!
to ti je odgovor na tvoj problem, nadam se da ces skuzit kaj sam tu napiso...
Phone monitor ti je programcic koji ti se nalazi u control panelu, a mozes ga downloadirat vjerojatno tam gdje si nabavio sendfile... ali ako si instalirao image editor, vjerojatno si u paketu dobio i phone monitor, pa zato pogledaj u control panel i ukoliko ga tam pronadjes samo nariktaj ovo kaj sam ti ranije napisao...
ako neznas kak skuzit na kojem com portu ti je kabel odi na start/control panel/ system/device menager/ ports (com & lpt)
Bookmarks