nokia je ok mobitel ali primam ovdje ili na PM ponude svih mobitela do 800 kn(nadam se da neću popušit ban)![]()
nokia je ok mobitel ali primam ovdje ili na PM ponude svih mobitela do 800 kn(nadam se da neću popušit ban)![]()
možda, a možda i ne... ipak mogo si ovdje samo vidjeti koji se mobovi prodaju za tu cijenu, tj koji mob možeš nabaviti, a u oglasniku otvoriti temu da kupuješ mob... ovako bi ti se mogao nasmješiti ban... ipak ovo nije oglasnik...Izvorno postao cavtat_racing
Inače 6070 se ful OK mob... imao sam ga neki dan u rukama... Za prosječnog korisnika će biti dosta... ima kameru, 2,5MB interne memorije, i "lagan" je za korištenje , a kad utipkaš broj, brojke su velike...![]()
Zadnji uredio Ico : 22-12-2006 u 10:14
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
O bože!Izvorno postao Ico
![]()
![]()
nemogu otvorit temu jer još nemam 30 postova...
za 800kn stvarno je velik izbor i morat ces biti precizniji.kao sto sam vec rekao s obzirom na gore navedeno,mislim da 6070 dobar izbor.u obzir uzmi i k510,samsung x660,sagem my 501c.
pa ako kazes da ti je stari do sada koristio k700 znaci da zna nesto o tim malo naprednijim funkcijama i zbog tog mu uzmi k750
mogu li k750 dobit za 800 kunića![]()
Bookmarks