Izvorno postao flOorKilla
Ja imam doma samo 1 i 2, nikad nisam igra 3. Može koja slika baš me zanima koliko je bolja?
igra li tko ili je igrao?
ja sam sada otkrio ovu igru, ne igram bas tajkunske igre ali ovo mi je definitvno najbolja koju sam igrao.
jako zarazno i zabavno. pocnem igrat reko igrat cu 1 sat kad ono prodje 3 sata a da nisam ni primjetio.
a tu je jos i expansion pack (soak i wild).
jucer sam poceo igrat, tj prolazio kroz tutoriale kako bi se uopce mogao snac.
danas poceo gradit svoj zabavni park.
oni koji igraju pokazite nam slike svojih parkova i rollercoastera![]()
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao flOorKilla
Ja imam doma samo 1 i 2, nikad nisam igra 3. Može koja slika baš me zanima koliko je bolja?
nisam igrao jedinicu i dvojku pa neznam koliko je bolje a slike pogledaj recimo ovdje http://pc.ign.com/objects/664/664146.html
a ja cu stavit svoje slike kad malo izgradim park..
neznam dali u dvojci ima kamera kao da se ti vozis, e to je tako ludooo
NemaIzvorno postao flOorKilla
![]()
Iskreno, ovu igru nisma ni pokušao naći jer me 3D odbija.. Nekako mi je veća fora onaj 2D iz 4 kuta u RC2.
Ali moram priznati to mi je jedina privlačna tycoon igra, igrao sam samo dvojku i nekako mi se ćini da bi je mogao opet instalirati. Kako se bliže hladniji dani, društveni kontakti su u padu![]()
![]()
ja sam igrao... igra je ok... no neke stvari mi nepašu... malo su kameru loše riješili...
igrao je 2 dana i zbrisao... dosadilo
prošle sam tamanio više... najbolji mi je roller coaster atractions...
Seriously?
jedno pitanje...
pise da se moze snimit video klip (u igri), snimanje se pokrece sa ctr-shift-f11
ali gdje je onda taj snimljeni video klip? u mapi od igre u my doc's ga nema.
Koja konfiguracija je potrebna da bi mi igra radila.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
I meni je dvojka puno bolja. Brže se gradi, jednostavnije, preglednije...
Za trojku treba dosta jaki stroj, pogotovo kad napraviš malo kompleksniji park, pa kad se svali hrpa Pepova unutra, treba to odvrtit sve...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
evo ja sam vec poveci park napravio a video postavke su najvise, i bez problema sve vrti. a nemam tako jaki stroj.Izvorno postao BlueDevil
a peepse se moze iskljucit. mislim da u dvojci sigurno nije ovakva lijepa grafika, odrazi u vodi, zvijezde na nebu, to cini igru igrivijom.
Minimum System Requirements
System: PIII 700MHz or equivalent
RAM: 128 MB
Video Memory: 32 MB
Hard Drive Space: 600 MB
(nemojte ni pokusavat ovo smjesno zvuci)
Dobro izgleda igra.. Nisam znao da se može gledati iz kamere, ludo..
Vjerojatno ću skinuti sa interneta![]()
Bookmarks