I da, opet se skršila kartica...TomTom se nije htio dignut, a kokomp kaže parameter incorrect
Ide to u VeMulj nazad![]()
I da, opet se skršila kartica...TomTom se nije htio dignut, a kokomp kaže parameter incorrect
Ide to u VeMulj nazad![]()
Opet ode... windows nece formatirat uopce, a nokija kaže ''Oštećena kartica'', ponudi format i onda radi...još malo...
Sad pitanje, da li se isplati uzimati SanDisk Ultra II kartica ili je to bacanje para i dovoljan je npr. običan SanDisk?
Onda je vjerojatno do kartice... ja bi to vratio i kupio neku sasvim drugu karticu...Izvorno postao filipv
Što se tiče Ultra II ili "obične" memo kartice, pročitaj ovu temu, možda pomogne...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nista cudno da ti kartica blokira,da svako malo pise data base corupted,tako je i meni bilo na nojki 6630,6680,n70,n80 ali to se dogadja prva 3-4 dana dok se mob ne privikne na karticu tako da ne moras mjenjat karticu...![]()
Pa nije to mašina da ju trebaš razradit
Probam vratit nazad, ak nece ic nek daju drugu
Ok... Ja sam ti htio pomoc,a to sto ti ne cijenis pomoc uredu,a da mobitel od 180grama nije masina nebi bas reko...Btw tebi je ovo tek prvi mob nove generacije...
Izvorno postao ziginjo
Prvi mob nove generacije? Imao sam 7650 i 3650 s karticom koja je OK radila...
Sad između istinaBog nisam imao ništa novije, a da je iz ove jače serije.
Ali kolko sam u IT svijetu zvuči mi irealno da se hardver na hardver mora navikavat. Ili radi ili ne, a ovo moje ne radi![]()
kakvo privikavanje... to prvi put čujem...Izvorno postao ziginjo
Jednostavno foramtiraš karticu na kompu, onda ju staviš u mob i onda ju na mobu formatiraš i sve bi trebalo raditi...
Meni nikad nije pisalo corruped memo kartice, ni na 6600,6630,6280,d750,k800... To se nebi trebalo dešavati ni kad kupiš karticu ni nakon dana, a kamoli nakon 3-4 dana... Ako se svako malo blokira mob zbog kartice onda definitivno kartica nevalja... mob bi trebao najnormalnije raditi, i mob se nema šta privikavati na memo karticu...
i btw, otkud ti znaš da mu je to prvi mob nove generacije, možda nije sve symbiane, ali nemoj podcjenjivati ljude...![]()
Meni se mob nije blokiro,nego je samo pisalo da je basa date corupted :bunny: .Btw pa covijek je lijepo reko da nakon 3g zeli zamjenit svoju nokiu mislim da je reko 7650... I nisam govorio za SE ni za 6280 nego samo za symbian mobitele,kako mi se desavalo i jos nekim ljudima koje znam...
Meni se to nikad nije dešavalo ni na jednom mobu... Ipak, može biti da je do memo kartice...Izvorno postao ziginjo
To meni nije normalno da napiše...
No back on topick...![]()
Bookmarks