Ma znam, to sam i pročitao, a i nekako naznačio da sam pročitao u početnom postu
Al me zanimaju ove neke stvari...
I još nešto, jel postoji (i kakva) mogućnost dodavanja navigacije u taj mob, dakle s nekim GPS-om?
jep, mozes se spojiti... imas potpuno funkcionalan wlan...
takodjer, imas za kupiti dodatni gps modul s kojim mobitel komunicira prek bluetooth-a, tj. dodje ti na isto ko da je ugradjen... (vise-manje)...![]()
Ak ti ne smeta njena velicina i cijena, nemas se sta premisljati. Meni je mob strava. Taj se zoom cuje diskretno kada snimas u potpunoj tisini, inace nije uopce uocljivo. Ja sam tutnuo u nju 2 gige mamory card i prihvatilo ju je bez problema. Imas wlan koji radi bez greske, tv izlaz, slusalise su fenomenalne ... bahhhh sigurno sve to znas.
Sto se tice imenika, bas sam pogledo, sto se tice N93 podrzava kopiranje sa bluetooth-om, IR, preko memory carda, SIM-a, i preko kompa naravno sto je i najjednostavnije....
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
meni je mob odličan veličina i težina je zanemariva kada pogledaš mogućnosti moj sljedeči mob sigurno(čim prodam n80)![]()
fantastican mob,ali dimenzije......![]()
Pa i nije tolko velik koliko je težak, mene samo težina brine. 7650 ima 140 grama pa mi to teško držat kad dugo pričam
Znači ide 2GB kartica nutra, ''obična'' miniSD, ništa posebno jel?
Bookmarks