NERO 7.5.9.0A
150 MB
radi na visti 100%
Pržilica preko windowsa prži cdove ali ne prži dvdove. Samo ga zezne i ništa ne ostane od njega dobroga. Kada takav dvd ubacim u komp izbaci mi kao prazan dvd. Ne bi ja windows koristio za prženje, ali mi Nero i bilo koji drugi program za prženje ne radi. Molim vas pomozite mi![]()
NERO 7.5.9.0A
150 MB
radi na visti 100%
Meni i 7.0.0. nero radi
Izbacuje mi ono da kao ima problema, ali radi bez beda
Eeeeeeeeeee, 150 mba je za mene previše preko dial-upa. Mogu li se instalirati neki driveri ili pachevi pa da radi, jer ovako mi nema spasa.
Nero je instaliran, ali kada kliknem na copy DVD/CD ili bilo što drugo, samo se pojavi prozor, pa nestane. Nakon toga se pojavi "Nero bruning ROM has stopped working..."
A da se ti kaniš VISTE ako nemaš nešta bolje od Dial upa...
to ti je Live windows... sve novo, sve napravljeno da bi bio internet rad što bolji... konkretno za tebe ja ne vidim u čemu je vista prednost...
ja sam koristio vistu tjedan dva i mogu reći da je prednost šminka i iskorištavanje broadband interneta... a driveri, brzina , kompatibilnost, pa i igre... sve ide pod minus...
vrati se ti na XP i sve bu tebi radilo lijepo...
Definitivno dobro rješenjeIzvorno postao Krompirko
Ta šminka je najveći razlog zašto se ne vraćam na XP![]()
PotpisujemIzvorno postao strikoo
Sviđa mi se Vista, pa se ne bi rado vraćao na XP(pogotovo zato što sam jedva došao do nje). Znači nema mi lijeka
![]()
...jednostavno deinstaliraj Nero pa ponovo instaliraj (izgleda da ti nedostaje neki od -dll-ova koji će se vratiti sa ponovnom instalacijom)...
Ne da se meni više zezati s Vistom. Formatirao sam komp i napravio dual boot Xp/Vista. Tako imam prednosti i Xpa i Viste. Ova tema može![]()
Ako trebaš eye-candy, Linux i XGL je tvoje riješenje. Većina novih distri dolazi sa predinstaliranim 3D desktopom![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks