pokreni video i pritisni broj 1 i imat ćeš fullscreen video
*#1234# = Firmware-Version
*#1111# = Software-Version
*#2222# = Hardware-Version
*#8999*8378# = tajni menu
*#06# = imei
*#8999*523# = osvjetljenje ekrana
Ajmo ljudi, zna se da svi skoro koriste mobitel godine.. treba i meni part trikova i pomoći da znam što sve ovaj mob može. Evo, ja dajem prvi savjet!
TIP: lakši pristup stvarima: odite iz splash screena u Meni i iz glavnog izbornika u Postavke. Tamo stisnite 2 ili odaberite Telefon. Onda pritisnite 4 ili Prečice.. Sada odredite za konzolu oko OK/i tipke koje će vam bit prečice u splash screenu. Vrlo lagan način da se na brzake pristupi Bluetoothu i drugim stvarima![]()
pokreni video i pritisni broj 1 i imat ćeš fullscreen video
*#1234# = Firmware-Version
*#1111# = Software-Version
*#2222# = Hardware-Version
*#8999*8378# = tajni menu
*#06# = imei
*#8999*523# = osvjetljenje ekrana
Zadnji uredio T o m o T : 21-12-2006 u 20:28
vrlo dobro, hvala![]()
nema na čemu . pogledaj u stickyu samsunga prvu temu . ima ti nekih kodova koji odgovaraju na d600Izvorno postao BenGAMES
ne radi se samo o kodovima..ima tu tips and tricks.. pa usput imam jedno pitanje kad sam već primjetio.. čuo sam da samsung na pitanje "kako promjeniti dialing font" odgovara sa "ne može se", a ima jedan video na YouTubeu kao tutorial za D600 preseljavanje java igri na mob i vidim kad lik piše kodove kao dialiranje broja da nema standardna slova već nešto tipa MS Sans, dok ovi defaultni izgledaju kao Times New Roman. da li je tko skužio kako bi se to mijenjalo, jer očito tog nema u Postavkama?
evo potražio sam u vezi toga , stvarno neznam kako to promjenitiIzvorno postao BenGAMES
![]()
pitanja: u onom tajnom meniu *#8999*8378# kada uđem u H/W test pa postavke zvuka šta trebam odnosno koji broj di utipkat da promjenim tu glasnoću jer tu ima dosta toga?? da li se u tom tajnom meniu kad uđem u sms može namjestiti da mi automatski sprema poslane poruke??
What else you gonna do on a saturday?
a znaš li ovo za pojačavanje zvučnika?
What else you gonna do on a saturday?
pozdrav ljudovi..
dali znate kako zaključati mobitel,tj.imam tu funkciju ali nemam knjižicu mobitela pa ne znam koja je univerzalna šifra?ili možda znate kako je poništiti?hvala
Ako mislis na "Phone Lock" kod samsunga je default 000000 (6 x nula) ako ga niko nije promijenio!!!
A ako je promjenjen onda moras posegniti za Secret kodovima da vratis na default ili da ti taj kaze koji je Phone Lock on stavio i onda ga promijenis.
Putanja:
Menu -> Settings -> Security -> Phone Lock (enable / disable)
ispod Phone Lock toga imas Change Password.
hvala lafe
Znam da video s tipkom 1 ide u fullscreen, još jednom tipka 1 pa se video okrene za 180 stupnjeva, ali ne mogu vjerovat da ne mogu fotografije pregledavat u fullscreenu. Zna li netko?
..pa probaj imas tv-out pa spoji i probaj...
jel moguce iskljucit punjenje baterije dok stoji na USB kabelu spojen sa kompom? mislim da ce mi to uz cesce koristenje i zaribat bateriju...???
..ja neznam...nisam to probao ali valjda mozes.
Bookmarks