Low endIzvorno postao Shamanix
![]()
![]()
![]()
Low endIzvorno postao Shamanix
![]()
![]()
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Imaš pravo...kolega se malo uzdigao sa tytn-om.Izvorno postao kokibj
Pretjerano je proglasiti tytn High-end a Vario Low-end uređajem, pogotovo kada pogledamo razlike...mislim nemojmo pretjerivati
Što kada dođe neka fina mrcina sa VGA ekranom, procom na 800 MHz i trajanjem baterije od 6 sati rada...onda ćemo i tytn i vario trpati u isti koš.
Ma lol.. nisam se ja uzdigo nista i nisam ja izmislio da je vario i p4350 low end vec sam to procitao na vise pocketpc sajtova ( pocketpctoughts, itd.. ).
Ja neznam onda sta je po vama low-end a sta je high-end ???
Neki stariji WM2003 uredjaji imaju puno puno bolje performanse nego vecina WM5 uredjaja, po tome bi svi noviji uredjaji trebali biti low end..
Mislim gledaj cijenu uredjaja, onaj koji je jeftiniji je low end, a skuplji je high end.. prema tome ovo sto sam ja rekao stoji..
A kad dode neka fina mrcina, onda cu kupit finu mrcinu da se mogu uzdizat i dalje![]()
Nije low end, ali sigurno nije niti high end, jer ne donosi NISTA sto ostali uredaji nemaju; procesor je vec viden, tipkovnica je nesto rijeda, no ona ju ne cini visom klasom, kolicina memorije je prosjecna, mogucnosti povezivanja su standardne (mozda cak malo i losije) nego prosjecan PPC mobitel, dok je ekran takoder standardan no nekima i premalen.Izvorno postao kokibj
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks