T230 radije zbog boljeg kučišta, zbog mogućnosti priključenja kamere i ipak jednostavnijeg povezivanja s PCom. Motorolu zbog designa, zato što ju malo ljudi ima (što jest-jest) i to bi bilo to
Mislim da se nećeš zaj. bez obzira koji od ova 2 uzmeš.
vs.
![]()
kojeg bi ste radje i zasto?![]()
T230 radije zbog boljeg kučišta, zbog mogućnosti priključenja kamere i ipak jednostavnijeg povezivanja s PCom. Motorolu zbog designa, zato što ju malo ljudi ima (što jest-jest) i to bi bilo to
Mislim da se nećeš zaj. bez obzira koji od ova 2 uzmeš.
She is my sin...
t230, ovo kuciste od mot skripi
[QUOTE]Poslao: Zvonimir
i ipak jednostavnijeg povezivanja s PCom
Motorola ima USB dakle i ona se jednostavno povezuje s PC-om.Ja bih izabro c450 jer mi se mob svidja....
Ako si gladan pojedi nesto
...T230->jer ima (grozno mi je ovo reći) bolji ekran,lijepši je...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
[QUOTE]Poslao: nimda
E stari moj...lako ti je nju spojit. Ali treba nabavit i iscupat prave drivere, a kad i to napravis - tesko da ces naci software koji ce s njome raditi...Poslao: Zvonimir
i ipak jednostavnijeg povezivanja s PCom
Motorola ima USB dakle i ona se jednostavno povezuje s PC-om.Ja bih izabro c450 jer mi se mob svidja....
Dakle - povezuje se "jednostavno"![]()
She is my sin...
Zašto ti je to grozno reći? Mislim - pa kaj je ekran loš?Poslao: Eminem
...T230->jer ima (grozno mi je ovo reći) bolji ekran,lijepši je...
She is my sin...
...ne,nego ne volim SE-e......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
..a šta češ, čovjek je vezan za siemens
@vrag: ja bi radije uzeo T230, jer u motorolu nekak nemam povjerenja
T230 ima UŽASAN display, vidio sam na hr.alt.binaries.gsm usporedbu T230 VS C60. E ljudi, užasssss. Još je čovjek rekao da ga je podesio najbolje kaj je mogao inače je bilo još gore.
Pogledajte na newsima...
She is my sin...
Šta t230 ima još gori ekran nego C60?! Mnogi kažu da siemens ima loš display, jer je malo pikselast, a ako t230 ima puno lošiji, onda stvarno...
Imače motorola (c350, ali mislim da su skoro isti) ima vrlo loš izbornik, i ne baš previše funkicija, baterija nije baš super, a displej je vrlo malen, a da o programima za spajanje s kompom ne govorimo, ja sam cijeli internet prekopao, nigdje ga nema...
Ti ameri neznaju radit mobitele...
Evo vam slike ekrana...samo za vas!
![]()
![]()
She is my sin...
Eto, to je bilo na newsima, kao što i kažem - čovjek je na komentare samo odgovorio da ima oba 2 moba i da je ekran T230 podesio najbolje što je mogao. Da ne bi bilo sad onih komentara poput "To nije istina" i sl..![]()
She is my sin...
siemens nema svijetlon ukljuceno kolko mi se cini
A koliko se meni čini, čak da i Siemens ima svjetlo uključeno - bila bi bolja slika. Sad samo ne znam da li je ekran na C60 identičan kao i na M55? Jer ovaj na mom M55 daje sasvim solidnu sliku...
She is my sin...
pa da ima svijetlo ukljuceno bila bi jos veca razlika
Mislim da su ekrani isti, i na m55, sl55, c60... U mobilu pišu da je slika pikselasta, ali meni to uopće ne smeta, slike se dobro vide i niš im ne fali... Jedino bi boje mogle bit malo jače, a bijela boja stvarno bijela. Ova slika na SE-u je stvarno užasna, sad bi sigurno neki protivnici simensa rekli da to nije pravi ekran, da je namiješteno....
Meni također ništa M55 ekranu ne fali. Apsolutno. Slika je oštra i dobra. Ah, kaj misliš da neće reć' ?![]()
![]()
She is my sin...
najveća razlika je u tome što T230 ima 256 boja, a C60 ima 4096
Izvor: GSMArena.com
T230 ima 4096 boja.
Zar to nije točan podatak?
Inače - kakav je display na Motoroli? Dobar?
She is my sin...
T230 ima 4096 boja. Na motoroli je displej OK, boje su dosta dobre, ali je ekran premalen za bilo šta...
Ali ipak je malo pikselasta slika na motoroli
Imao sam nekad davno T720i i ekran je bio manje-više dobar, pa me zanimalo dal su nastavili "politiku" i na ovom modelu - ali očito su za C seriju pripremili i C (jeftini) display...
![]()
She is my sin...
Bookmarks