jel neko zna neku informaciju kad bi trebo doc?mob mi izgleda predobro a o funkcijama da ne pricam ( izmedju ostalog mp3 mmmm)...ajd fala narode
jel neko zna neku informaciju kad bi trebo doc?mob mi izgleda predobro a o funkcijama da ne pricam ( izmedju ostalog mp3 mmmm)...ajd fala narode
mislim da se još nezna...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sta to nije 3G telefon?
Ako si gladan pojedi nesto
dual mode - trebao bi se pojaviti u dogledno vrijeme - par mjeseci...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da 3G je pa kakve to veze ima?
DUAL MODE JE! Znači i GSM i 3G.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i NMT
ma i HT!
a price govore da bi mogao podrzavari i SRP
da možda bude i HDZ podržavao.,..
to nece sigurno
znači nitko nezna kada če doč u prodaju i očekivanu cijenu?
evo vam ga sad. kaj ste zaboravili ovu temu![]()
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks