Imam film u Xvid formatu i titlove za njega. Jel to moguče kak spojit?
Naime htjeo bih to spržit na cd ili dvd u xvid ili divx formatu al tako da ima i titlove.
Imam film u Xvid formatu i titlove za njega. Jel to moguče kak spojit?
Naime htjeo bih to spržit na cd ili dvd u xvid ili divx formatu al tako da ima i titlove.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Pa bacis na cd film i onda pored filma titlove, kad pokrenes film sam ih ucita i bok-bok!![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ima kakva napomena? Fajlovi moraju imat isti naziv ili?Izvorno postao wildbabe
Ne trebaju imati iste nazive, za film je normalan naziv a za titlove je mislim .srt...![]()
Bacis zajedno na cd to i ako koristis neki noviji program za gledanje na kompu automatski ti ih ucita, ako ne odes na opciju ucitaj titlove, a na telki sa divx playerom ih takoder automatski ucita...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Nema se sto dodati, ako je covjek mislio na reprodukciju na kompu, cak niti titlovi ne moraju nuzno biti .srt, moze biti ili .txt ili neke druge tekstualne ekstenzije.Izvorno postao wildbabe
Ako zeli zaprziti divx - ove na CD i reproducirati ih na linijskom DVD playeru koji podrzava divx format, onda se stvari malo kompliciraju, ali i za to ima rijesenja.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
E, to, to mene zanima.
Bookmarks