problem ti je u softveru s kojim si prebacivao na mob(karticu). meni je najbolje direkt na karticu preko card readera i čistih windowsa. mislim da ispod 128 kvalitete zvuka mp3a ne bi trabao ripati.
problem ti je u softveru s kojim si prebacivao na mob(karticu). meni je najbolje direkt na karticu preko card readera i čistih windowsa. mislim da ispod 128 kvalitete zvuka mp3a ne bi trabao ripati.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ima vodafon naljepnicu,ne znam koga pitati kao to funkcionira,zvao sam čak i službu vipa ali oni nemaju pojma ,naravnoIzvorno postao AutoXpert
44 khz i 128 mbps, tako ja imam i sve radi OK. probaj koristiti disc2phone program koji si dobio uz mob
i ubuduce pazi na naslov, preimenovao sam ga zato sto se tema vec "razgranala"a inace bi zavrsila u recycle
iPhone 5s 16 GB
koristio sam i disc2phone i opet isto.najvjerojatnije će na reklamacijuIzvorno postao imatic
a jesi li probao s mp3-cama koje imaju 44khz i 128kbps?
ako ti i dalje ne radi, onda stvarno trebaš reklamirati...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
da, probaj to ili 192 kbps. ako ne radi, nosi ga u servis, telefon treba s tim mp3-cama raditi po defaultu, a ne podesavati nesto da bi ga natjerao da radiIzvorno postao nijala
iPhone 5s 16 GB
probat ću još i to ali svejedno hvala na pomoćiIzvorno postao imatic
Bookmarks