daj promijeni naslov (ovaj je preopćenit) da ti ne bi tema završila u recycle binu.Izvorno postao boky22
![]()
pjesme tako zvuče samo kad ih slušaš preko zvučnika ili i na slušalicama?
imam problem sa w 810i.kada prebacim muziku ,tj.mp3 sa kompa na mob,u jednom dijelu se ista čuje normalno dok otvorim li walkman i pokrenem pjesmu ista ne radi dobro tj.svira izobličeno,škripavo ,cvili već ne znam kako da to nazovem.je li netko imao sličan problem ili ja nešto krivo radim prilikom ripanja ili prebacivanja ili je greška u telefonu
Zadnji uredio boky22 : 19-12-2006 u 21:10
daj promijeni naslov (ovaj je preopćenit) da ti ne bi tema završila u recycle binu.Izvorno postao boky22
![]()
pjesme tako zvuče samo kad ih slušaš preko zvučnika ili i na slušalicama?
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
i na zvučniku i na slušalicama,vidim da imaš isti mob.pa možeš li mi objasniti kako ti i sa kojim softverom prebacuješ pjesme u mob.da li je bitno da su iste 16 khz ili ne.i pročitao sam negdje da vodafon ima restrikciju walkmana,tj mp3?
Zadnji uredio boky22 : 19-12-2006 u 21:15
Ja nemam takvih problema.Doduše moj nije brandiran već je kupljen u slobodnoj prodaji,ali mislim da sa mp3 nebi trebalo bit restrikcija bez obzira na operatera.Mislim kakva im korist od toga.Ja stavljam muziku preko onog Pc suita,a stavljam ih sa WMP-a.
I feel the need -the need for speed!!!!!
mislila sam da ti je možda samo problem u zvučniku pa sam zato pitala...Izvorno postao boky22
inače, pjesme prebacujem preko windows explorera. kad povežem mobitel s kompom preko USB-a, odmah mi ga doda u my computer kao dodatni drive (zapravo 2: jedan je telefon, a drugi kartica). onda samo otvorim folder mp3 na kartici i copy/paste-am s kompa.
inače, sve mi pjesme imaju 44khz i 128kbps.
moj ima nebrandirani software, ali mislim da restrikcija nema veze s walkmanom.
.
kako se sazna da li je softver brandiran ili ne,tj,znači li da li je kupljen od vodafona ili sl.
nikad nisam imala vodafone...vjerojatno vidiš po software-u (ima vodafonove ikonice, možda rezerviranu tipku za vodafone live i sl), a možda ima i vodafone naljepnicu.Izvorno postao boky22
.
problem ti je u softveru s kojim si prebacivao na mob(karticu). meni je najbolje direkt na karticu preko card readera i čistih windowsa. mislim da ispod 128 kvalitete zvuka mp3a ne bi trabao ripati.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ima vodafon naljepnicu,ne znam koga pitati kao to funkcionira,zvao sam čak i službu vipa ali oni nemaju pojma ,naravnoIzvorno postao AutoXpert
44 khz i 128 mbps, tako ja imam i sve radi OK. probaj koristiti disc2phone program koji si dobio uz mob
i ubuduce pazi na naslov, preimenovao sam ga zato sto se tema vec "razgranala"a inace bi zavrsila u recycle
iPhone 5s 16 GB
koristio sam i disc2phone i opet isto.najvjerojatnije će na reklamacijuIzvorno postao imatic
a jesi li probao s mp3-cama koje imaju 44khz i 128kbps?
ako ti i dalje ne radi, onda stvarno trebaš reklamirati...![]()
.
da, probaj to ili 192 kbps. ako ne radi, nosi ga u servis, telefon treba s tim mp3-cama raditi po defaultu, a ne podesavati nesto da bi ga natjerao da radiIzvorno postao nijala
iPhone 5s 16 GB
probat ću još i to ali svejedno hvala na pomoćiIzvorno postao imatic
Kod mene je isto Vodafone brendiran, ali mi normalno rade sve pjesme.Prebacujem ili preko explorera ili sa Disc2Phone (ako hocu ujedno i konvertovati pjesmu u 128kbps)... Ipak ga nosi na reklamaciju.
|Think again.|
Bookmarks