I kae sad tu namješteno?![]()
Navodno su voditelji imali informaciju prije izlaska iz kuce pojedinih stanara tko ce kojim redosljedom izaci, ako je tako onda je cijela ta stvar u penisu...![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
ma joj to su tak glupe stvari... namještaljke... da nije namještaljka ona glupa tanja kaj nezna ama baš ništ o općoj kulturi je trebala prva izletit vanIzvorno postao wildbabe
a ko je molim ljepo bacil violetu van?? pa ona je bila najnormalnija od svih ovih kaj su bili ostali... dobro da još ona *****čina kaj ima "fobiju od vojske" nije pobjedila...
Mislim da to nije namještaljka nego je to snimano sat unaprijed...
To se moglo vidjeti kad je opbjednik Danije (ili kako se već zove) rekao da je 11 sati a voditelj ga je upozorio da je 12...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ali isto tako kad je keko izasao iz kuce, nitko nije mogao vjerovati da je frajer izbacen pa ocito niti on sam!!![]()
Onda ova tanja covjece, ostala je vjerovatno do finala samo iz sazaljenja ljudi u hrvatskoj zbog njene cjelokupne zivotne situacije ili pak zbog neceg drugog, tko zna...![]()
Nije mi jasno zasto su izabrali skoro sve dalmose, sta nije bilo vise ekipe iz zgb-a, i ostalih podrucja u hrvatskoj!!??![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks