Kupite mlijeko u prahu i uzivajte:bunny:
E Compov seresh govna, mislim na temelju ceg ti zakljucis da Vindija ne valja, rekla kazala, na temelju nekog izmisljenog maila neke izmisljene frendice, koja btw izjavi da se prdi u mljeko?? WTF, pa coece tam ljudi nemaju pristupa to je sve automatizirano, sve strojevi rade, ljudi su samo na izlazu gdi kontroliraju i pakiraju gotovu zapakirau ambalazu.
Kaj sad ces rec, da svaki seljak koji je njihov kooperant da prnde u mljeko prije neg kaj ima ga proda, il da imaju specijalistukoji je zaduzen samo da prdi u mljeko i jos za to prima placu, coece koje su to nebuloze...
Da u mljeku postoje bakterije, koje da ih nema nebi se mogli proizvoditi nikakvi mljecni proizvodi, pa prema tome to je prirodno i zdravo...
Ak ti ne pashe piti to "govnasto" mljeko, pa kaj ga pijesh onda, ak ga bas oces piti kupi si kravu doma, hrani je i nes imat govna u mljeku...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Kupite mlijeko u prahu i uzivajte:bunny:
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Mlijeko koje se može ušmrkati.Izvorno postao RAUL
![]()
Kampanja će biti "Celo selo šmrče belo!"
gdje bi stigli kada bi razmišljali o prehrambenim proizvodima koje koristimo svakodnevno kako je i od čega proizveden. vjerujemo etiketama i to je to... neću si razbijati glavu time jer da sam toliki paranoik imala bi kravu doma i muzla bi je svako jutro pa bi bila 100% sigurna da se radi o pravom mlijeku od prave domaće hrvatske krave.
@compov... valjda znaš kako miriše pravo tek izmuzeno kravlje mlijeko?!?! hmm niti ono ne miriši po cvijeću jel?!?!
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ja mljeko uopce ne pijem, koristim ga u kombinaciji sa drugim stvarima (u kavi, palacinke itd.) a cesto je to slovensko mljeko pa cak i cesko.
u biti ionako mi je svejedno... ja ionako proivodu sudim po ambalazi. ak mi se svidja ambalaza, kupit cu ga.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja mlijeko ne pijem jos od 5raz osnovne kad smo isli u razgledavanje dukatove tvornice i mi unutra di je puniliste i kak su mjenjali one kace iz jedne izleti stakor i oni umjesto da operu il sta vec je potrebno oni samo napunili mlijekom i vozi dalje,Fuj odvratno nest za vidjet.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad smo već kod toga, ja vidio jedno jutro, malo dalje od moje kuće, donosili su kruh i ovom dostavljaču ispadne 3 štruce kruha na pločnik prljavi. FUJ! On ih je pokupio i unio u market. Što mislite da ujutro netko nije "uživao" u svježem kruhu i ne znajući da je taj kruh počistio pola metra pločnika!Izvorno postao sirius
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ma ja pijem dukatovo mlijeko i zvjezdinu majonezu otkad znam za sebe i jos mi nista nije bilo... a i cisto mi se yebe ak mi i sta bude...
ko sto zico zg kaze da ne moze funkcionirat bez 2 lit mlijeka tak ja ne mogu bez 2 lit pive, pa tak da alkohol i ubije ono sto je stetno u mlijeku, majonezi pastetama i ostalom...
VK 1010-IO
hahahaha smiri se čoeče... šta si mljekar da te to tak pogađa?Izvorno postao Smrt
e ja samo velim da znam lika koji je radio u hebenoj mljekari iliti tvornici vindija i da se nagledao koječega u filteru...
ja mu još više sada vjerujem nakon ovog što je ženska dobila...
ja ću i dalje piti mlijeko boli me... ali samo da prokomentiramo![]()
nemoj da nemožeš spavat večeras radi mojih izjava![]()
Seriously?
kako površno..tak i sa curama ha,ak je zgodna zbarit ću je,ne zanima te kakva je u duši...Izvorno postao flOorKilla
![]()
Piše....posebno LGG koji su zaista
bakterije koje se dobivaju uzgojem kulture bakterija od mrtvaca - kako
ljudi, tako i krava (dobro ste pročitali, m r t v a c a).
može netko ovo meni objasnit, npr. umre ti uzmimo djed i šta oni dođu iz mjekare i uzmu dio koji im treba, da naprave LGG![]()
![]()
![]()
mislim da je ovo netko izmislio
- Red-Gsm.net -
a šta mislite da je recimo u pivovarama bolje? pa tamo imaju zaposlenike koji su plačeni da samo čekaju sa whinchesterkama i karabinima štakore koji iskaču iz onih bačvi. i opet svi više manje ločemo pivo. naravno da u tom svemu ima istine, al to su tolike količine da je to neosjetno. ionako sve što jedemo danas je da ne kažem sad što. i nikom ništa.
Izvorno postao zerobravo
Iz tog razloga se Karlovacko popravilo zadnjih godina, ponestalo im shtakora u tvornici![]()
![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Naj ti meni Karlovačko.....Izvorno postao Smrt
.Uostalom rađe popijem pivu neg mlijeko..
![]()
Zadnji uredio ledeni : 19-12-2006 u 21:28
I feel the need -the need for speed!!!!!
da ajmo sad u offtopic![]()
Seriously?
Kao skoro pa biokemicar mogu samo reci da ono sto je napisano o LGG-u nema veze s nicim.
Mrtvaca? Niste glupi vi koji ste povjerovali, jer 95% ljudi nije u životu vidjelo bakteriju niti imaju blagog pojma sta je to LGG, al nekako mi se cini da osoba koja je pisala onaj text nije starija od 12 god.![]()
Stvarno šta reći na takve postove nego se debelo nasmijati!!Izvorno postao Slide
Ne moraš se bojati ima ovdje i koji razmišljaju svojom glavom!
Pio sam mlijeko od kada znam za sebe i otprilike litru dnevno i odrastao sam u normalnoga čovjeka (to bi se moglo komentirati al`nemojte).
A da sam kod pokojne mi bake popio velike količine kravljega mljeka domačega i to se mogu pohvaliti.
Naravno kuhanoga, jer kada kaže netko da se napio sviježega mljeka tek pomuženoga meni se želudac skvrči (sva sila bakterija i ne čistoče bez prokuhavanja) a da o prozvodima poznate Ličke kuhinje da ne i govorim od base, šripavca, skorupa, masla do mlačaniceza puru(palenta,žgance - koji sada zuje
)
Mlijeko je zdravo koliko god pljuvali po njemu kome ne odgovara neka pije Coca-Cola![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a coca-cola je zdrava, pa to su gluposti o mlijeku, pa gori su svi gazirani sokovi 10000 puta, sad se to odjednom otkrilo da mlijeko nije zdravo![]()
Neam veze s mljekarstvom, cak stovise mrzim mljeko, al ovo kaj si ti napiso je cisto sranje govana, plus jos neki koji su pisali jos veca govna o upotrebi mrtvaca; WTF!!!Izvorno postao Compov
Ak vec os komentirat kvalitetu nekog proizvoda, bilo da se radi o mljeku, pashteti ili mobitelu, te ak zelis isti proizvod ocrniti, te ga proglasit nekvalitetnim il nezdravim, onda se ocekuje da te izjave imas s cim konkretno i podkrijepit, a ne s izjavom nekog lika koji radi na nekom filteru, te neke zenske koja je dobila mail od tzv frendice.
Mislim debilana je uopce takva tema, jerbo nema niakvih konkretnih dokaza, niti cinjenica....
To da je neki proizvod stetan za zdravlje, svi mi znamo, vise manje, od mobitela, automobila, racunala, joghurta, mljeka, tanjura, pive itd. al WTF, Who Cares? i So what kaj su automobili stetni za zdravlje ljudi i okolisa? vozis se s njim svaki dan, ne pitas oce li koji covjek umrijet zbog toga.
Ovo mi spada u istu onu kategoriju ko oni low inteligent novinari cuju neku nebulozu u bertiji, pa napisu bombasticnu vijest koja dodje na naslovnicu, a kad tamo izmisljotina ovecha...
Isto tak ne vidim niti jebenog jedno razloga zake bi mljeko iz Poljske trebalo biti radioaktivno???? haha koja nebuloza...
Pa Karlovacko je zadnje 2 god poprilicno 100 put bolje od Zuje, zuja se pokvarila generalno, ocito imaju problema s shtakorimaIzvorno postao ledeni
![]()
joj, kad bi ovako stalno razmišljali, prestali bi jesti sve! mislim ima u tome i nešto istine, ali je prenapuhano.
doduše, u pravu je da odraslim osobama mlijeko nije potrbno. ali što možemo kad je fino! i treba nam za čokoladu...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
najjace mi je kad na mlijeku na pisu "mlijeko s velebitskih pasnjaka" a u cjeloj Lici nema 500 krava![]()
dobar grah daleko se čuje
E, znam na koje mlijeko misliš - nekako mi se taj tapis činio "prejeftin" da bi bio istinit, i , nikad ali baš NIKAD nisam kupio to mlijeko.Izvorno postao KaKaV NeReD
![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ak nepiješ mlijeko (da piše se mlijeko ne mljeko) nemaš šta komentiratIzvorno postao Smrt
![]()
Seriously?
Izvorno postao Compov
![]()
![]()
![]()
A kao ti si malo vise pismen od mene? e pa sinko nepiješ se piše odvojeno!!!!, ovak:
Ne piješ
Kak nemam kaj komenitrat? pa imam komentirat glupe izjave, tipa da se prdi i sere u mljeko, tipa da je mljeko iz Poljske radioaktivno, tipa da se mrtvaci upotrebljavaju pri izradi mljecnih proizvoda, mislim na takve nebuloze se mora odgovorit, cisto da se drugima obznani istina, a i doticnog spusti na zemlju s njegvim znanjem.
Izvorno postao Smrt
Cisto sumjam da je netko ozbiljno shvatio te izjave.
Bookmarks