http://sek750i.pl/content/view/31/49/lang,en/
Ako uradim sve ovako i sa ovim falovima,koji su cjelina,pa zasto opet nemogu da dovrsim finalizaciju.
Ima li neko jos kakvu ideju???
a je li mi moze neko objasniti kako da ubacim patcheve preko far-a , a kad odaberem onaj SEFP ono meni sve pise al ne mogu odabrati nikakav telefon uopste nema nikakvog ponudjkenog!!!!
###1410989180026
imaš temu za far jedna ispod ove pa tamo pitaj!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pozdrav forumu!
Evo moj prvi post i već radim *ranjaOdmah bih se ispričao što podižem topic star mjesec dana, no trebam pomoć.
Pročitao sam cijeli ovaj topic i shvatio maltene sve (dakle phonexs++, trebam main i fs, roknem preko noći i to je to)
Imam w810i sa R4CK003 FW-om i rado bih si stavio R4AE031 (moj brat ima w810 sa ovim i ovaj je BOLJI, brži, java verzija unaprijeđena, imenik sređen itd.)
Eh, sad jedini problem je taj što ne mogu nigdje naći za skinuti ni main, niti fs. topsony mi zahtijeva da sam minimalno 1 mjesec online i da imam minimalno 20 postova (dobro, ovo se može sredit), a dalje nigdje nisam našao...
Koliko sam shvatio, treba mi emea2 FW, jer taj ima HR jezik, jesam u pravu?
Eto, unaprijed hvala svima na pomoći!
edit:
evo što mi davinci client kaže (koliko sam shvatio, sve je super što se tiče mogućnosti flashanja, tj RED je)
IvanDetected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: xxxxxx-00-329xxx![]()
Phone Color: Red
Phone CID: 49
W810 recognized!
Zadnji uredio ivan-dj : 21-03-2007 u 21:51
pa ti zelis samo nadogradit orginal soft,to mozes preko SEUS-a
regaj se na se-nse ako vec nisi i posalji PM willyy-ju da ti skine main i fs sa top sony-ja,onda ce ti on uploadat na rapid i stavit link u ovaj thread ->
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=7699
hm... čudan problem: pokrenuo sam SEUS i on se updateo. tada sam spojio mob po uputama, no nije ga prepoznao već su windowsi tražili drivere za njega. uputio sam windowse na drivere koje sam skinuo sa neta (davincia i jednog linka sa pce foruma), no kažu mi da je nemoguće naći software za ovaj uređaj. ??? jel moguće da se to dogodilo samo zbog updateanja SEUS-a?
sad mi nikako neće instalirati drivere za mob...
da napomenem: dok je mob upaljen mogu normalno raditi s njim, tj. spojiti ga u phone mode ili file transfer mode i sve radi, samo ga komp neće prepoznati kad ga spojim dok držim c stisnuto...
ljudi što da radim, popi**** sam već![]()
hvala na pomoći
edit: RIJEŠENO!!skinuo drivere odavde:
http://www.davinciteam.com/USBFlash.zip
no opet isti problem - već imam "najnoviji soft instaliran" ništa, idem drugim načinom
Zadnji uredio ivan-dj : 22-03-2007 u 01:04
ljudi ne znam jel problem u mom mobitelu ili šta, no seus jednostavno neće updateat - isprobano na 2 kompjutera. i još, sad nakon što sam instalirao usb flash drivere sa davincia, davinci client mi ne prepoznaje mobiteldok seus i winxp to rade normalno. ma užas.
već sam spreman napraviti flash sa phonexs-om samo NIGDJE ne mogu naći emea2 fs za w810. jel zna netko možda gdje to ima za skinuti besplatno jer ne bih htio spičit 10 eura na davinci kad mogu za 50-ak kn flashat kod nekog unlockera?
hvala
sta ti zelis na k750/w800/d750 flashat fs od w810??ako sam u pravu to ti NECE USPJETI
p.s ljudi znate li kako cu na w800i stavit da mi operators name bude iznad sata na standby-u.valjda treba nesto u ovome promjenit pa ako znate:
</attributes>
</object>
<object name="StatusIndication">
<settings>
<sett name="RowHeight" value="0"/>
<sett name="TopOffset" value="0"/>
<sett name="TitleHeight" value="0"/>
<sett name="TitleTopOffset" value="0"/>
<sett name="TitleMode" value="1"/>
<sett name="OverlayStyle" value="0"/>
<sett name="YPos" value="18"/>
<sett name="Height" value="176"/>
</settings>
Zadnji uredio blizzard : 22-03-2007 u 12:48
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
nisi u pravu.
kao što rekoh
dakle morat ću do unlockera... što mislite jel postoji kakva dobra duša da bi htjela uploadat negdje emea2 za w810 (recimo ako je netko skinuo to sa davincia - ako se to uopće tako radi) za možda pivo-dva?mam w810i sa R4CK003 FW-om i rado bih si stavio R4AE031...![]()
Zadnji uredio ivan-dj : 23-03-2007 u 12:42
pa nisam znao mislio sam da imas k750/d750/w800.
moja isprika![]()
napisi koji ti je mob u sigu tako da ubuduce znamo
zna li itko odgovor za onaj gore moj post za layout??
evo samo da obavijestim da sam sve riješio preko wotana. od ulaska na njihov site do završetka flashanja proteklo je cca 7 minuta.
samo flashanje trajalo je 5:14 minuta. kredit sam kupio u roku manje od minute!
![]()
W810i još neizmoddan :)
Molim za pomoc ...
Fleshovao sam moj k750i sa
1.K750_R1DB001_FS_EMEA_2_RED36.fbn
2.K750_R1DB001_MAIN_1_EU_1_CL_RED36.mbn i,
3.K750i_CDA102337_2_EMEA_2 Sek750i
sve po uputstvo kao sto stoji u: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=32714,
i sve proslo bez problema ali kad sam ponovo upalio mobil i nakon ubacivanja SIM kartice opet stoji
"Insert SIM".
Jedino sto sam promenio je sto u 3.Finalization files promenio sam umesto
K750i_CDA102337_10_EUROPE_2 stavio sam K750i_CDA102337_2_EMEA_2 Sek750i.
Pomozite mi kako da sredim ovo "INSERT SIM".
flasho si k750 s najnovijim softom,pa to si mogao i sa seus-om(i jos uvijek mozes)
probaj izvadit sim pa metnut nazad,mozda kartica nije dobro "sjela",probaj sa drugom karticom
ili ako nije u sim-u problem skini custom-pack(emea 2) sa se-nse
EdiT: pa koristis krivi main,treba ti ovaj K750_R1DB001_MAIN_EU_EMEA_RED36
Zadnji uredio Most Wanted : 09-04-2007 u 08:31
Bookmarks