Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 19 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 469
    Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    D780
    Operater
    T-mobile
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ....nitko mi do sada nije bio u stanju konkretno odgovorit, pa bi molio za pomoc...
    naime, w810 mi je zakljucan na 098 mrezu, a zelio bi samo ubacit nove ikone u menu mobitela, pa me zanima smeta li to sto je zakljucan na 098 i sto konkretno moram radit i sa kojim programom....
    koliko sa uspio skuzit trebao bi odraditi korak b) sa PhoneXS 2? jesam u pravu?
    radi li se to sa kabelom koji sa dobio uz mobitel?

Banned
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson K750i
    Operater
    +385-98-95-99
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kita33 Pregledaj post
    ....nitko mi do sada nije bio u stanju konkretno odgovorit, pa bi molio za pomoc...
    naime, w810 mi je zakljucan na 098 mrezu, a zelio bi samo ubacit nove ikone u menu mobitela, pa me zanima smeta li to sto je zakljucan na 098 i sto konkretno moram radit i sa kojim programom....
    koliko sa uspio skuzit trebao bi odraditi korak b) sa PhoneXS 2? jesam u pravu?
    radi li se to sa kabelom koji sa dobio uz mobitel?
    Da radi se sa DCU-60 i PhoneXS.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    v630@k610
    Operater
    vip
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo... vidim da se ljudima nedaju čitat postovi prije..... ovo je samo copy paste od glave_18.... ovdje ti sve piše.... samo što ti ne trebaš flashat mob.....

naci prvo skinemo soft od w800 jer je vecina patcheva za w800i R1BC002 ( http://rapidshare.com/files/7222488/...RED49.rar.html ), trebaju nam programi: phone xs (gore je negdje biker boy link stavio za novi) i gslide (http://rapidshare.com/files/9168092/GSlide14.zip), patchevi sa forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6378 ; potrebni patchevi su: Menu patch! ; Layout patch! (ova 2 su za one koji zele ikone mjenjat) te Language patch!; i paket jezika (http://rapidshare.com/files/9169238/...age_EMEA_2.rar) nama treba iz ovoga samo hr.lng Prvo otvorimo gslide (gore mora bit tockica na BABE) i izaberemo u main flash file u prvom prizorcicu (trebao bi biti ovaj W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.bin koji mia 17.7 MB), a u drugom biramo header koji se nalazi u X:\\GSlide14\header\header__DB2010_49_red_291block s.bin <--- izabrati ovaj koji pise tu. Udoljnjem dijelu dodati .vpk patcheve i izabrati mjesto gdje ce program spremiti flash file (to bi trebalo izgledat ovako http://img299.imageshack.us/img299/8512/tut1ng8.jpg ) te stisnuti process, dok on to radi vi u memoriji telefona napravite 3 mape; u folderu drugo/other potrebno je napravit mape ly, menu i lng, i u njih poslati preko bt ili kabla filove layout.xml (on sluzi za igled menia to neka mjenjaju oni koji zele meni preko cijelog ekrana da maknu one slidove sa strane) u mapu ly, hr.lng u mapu lng, a menu.ml i ikone u menu (menu ikone nisam uspio preko kabla poslat jer ih kopira u slike pa sam preko bluetootha stavio na telefon), obavezno stavite sve prije flasha u telefon inace nebu delalo... kad g slide zavrsi otvorite phone xs i izaberite samo main firmware i stavite kvacicu samo na flash main firmware (neznam jel treba u novoj verziji mislim da on to automatski al za stariju treba kvacica i izgleda ovako http://img294.imageshack.us/img294/4794/tut2zv1.jpg) i stisnite flash neznam kolko ce vam trajat meni je trajalo oko 10 min do finalising i ostavio sam ga preko noci tak da neznam kolko bude trajalo... u slucaju da nemate hrv jezik nakon ovoga odite u mapu others\lng i pogledajte dali vam je napravio neki file lng, njega izbrisite i restartajte telefon...probajte meni radi....
    ako nekome trebaju uputstava za phone xs ili gslide nek potrazi po forumu....
    oglasnik.pforum - biker boy

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    D780
    Operater
    T-mobile
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Biker boy Pregledaj post
    evo... vidim da se ljudima nedaju čitat postovi prije..... ovo je samo copy paste od glave_18.... ovdje ti sve piše.... samo što ti ne trebaš flashat mob.....
    da, ali nisam trazio flashavanje nego samo ubacivanje novog menija, a koliko znam za to napravit netreba radit flash....
    ....evo skinio sam Phone-XS V2.01 Beta package, znaci u folderu files_to_upload napravim podfoldere \tpa\preset\system\menu\ i tu ubacim slike i meni.ml.

jesam u pravu?

problem je sto ovi linkovi za menije koji su na forumu ne rade, topsony ne radi, pa bi molio ako netko ima menije za W810 neka ih uploada
    Zadnji uredio kita33 : 09-01-2007 u 13:58

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    SE M600i + VIP Tarifa 100
    Operater
    VIP,T-mobile,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    molio bih nekoga da mi u detalje objasni kako spojiti mobitel s Phone-XSom s USB kabelom, sto je od softwarea potrebno, hardwarea, kako mobitel postaviti i sve sve u detalje. jer nikako nemogu spojiti mob s kompom. mob je CID49... R1CA021
    da mi' baba muško, zvala bi se duško!!!

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    D780
    Operater
    T-mobile
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, i mene to zanima, jeli se mobitel treba ugasit, kartica mozda izvadit isl???

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Poklonite neki plizz! :)
    Operater
    Sve u jednom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa prvo napunite mobitel do kraja...ugasite ga i izvadite karticu i vratite bateriju...uključite PhoneXS i ako imate najnoviji phonexs ne morate ništa namještati jer će vam program sve sam prepoznati koji je uređaj....kada mobitel spajate na kabel držite tipku "C" na mobitelu i prikopčate na kabel...program će odmah reagirati ako ste ga dobro spojili...

Ako to ne možete učinit onda vam sigurno trebaju driveri...njih imate na svom cd-u pa ih je potrebno i instalirati jer bez njih nećete moći ništa učiniti
    Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    K610i, K750i
    Operater
    HR VIP
    Godina
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kita33 Pregledaj post
    da, i mene to zanima, jeli se mobitel treba ugasit, kartica mozda izvadit isl???
    Koliko ja znam nema jos Menu Patch za W810, tako da nemozes promjeniti menija. Cekaj jos malo mozda napravi afghanjohnny iz SE-NSE Forum neki W810 patch-ovi.
    Pogledaj ovu temu u SE-NSE Forum: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6378

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    Galaxy SIII
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    8.922
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.922, Nivo: 22
    Bodovi: 8.922, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @kraut - mislim da malo zaostaješ.... da se promijeniti izgled menija - pročitaj par strana prije!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    K610i, K750i
    Operater
    HR VIP
    Godina
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je si u pravo, moze se za Phone XS direktno na telefon uploadati. A ja sam mislio na patchanje firmware preko Gslide i uploadati meni na card/menu, i to traja samo 15 minuta. Tako sam moj K750 finaliziro.

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da li je netko probao patch gdje se "custom" seli s kartice u memoriju uredjaja, pa vise nije potrebna kartica za startanje? Pricam jasno o k750i cid49 patchiranim sa gslide-om.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    K610i, K750i
    Operater
    HR VIP
    Godina
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesam. Na moj K750 CID 49. Funkcionira odlicno i brzo. Jel tebi jasno kako to ide ? Ako nije, ja cu ti objasniti.

Super-forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajde objasni i za mene,vidio sam to na nse forumu ali nemoj samo copy dat od tamo!:bunny:
    Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KrautHammer Pregledaj post
    Jesam. Na moj K750 CID 49. Funkcionira odlicno i brzo. Jel tebi jasno kako to ide ? Ako nije, ja cu ti objasniti.
    Evo, molio bih te u kratkim crtama...
    A mozes i postati patch da vidim da li je isti...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    K610i, K750i
    Operater
    HR VIP
    Godina
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo trebate Gslide, Firmware n.pr. K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn i Customize patch k750_r1bca021_change_custom_folder.vkp. Patch mora biti obradzen za firmware koju hocete patchati ! I Customfiles K750i_CDA102337_9_EUROPE_1.zip. A Customfile mora biti ko Mainfile EU 1 ! Ostali Customfiles nadzete tu. A ostali patches nadzete tu

Otvorite Gslide i

1. Ubacite Firmware K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn

2. Izaberete Header. Header Folder je tamo, gdje ste instalirali Gslide i
    n.pr. u ovom slucaj header_DB2010_49_red_344blocks.bin

3. Ubacite patch k750_r1bca021_change_custom_folder.vkp

4. I za Output izaberete jednog folder gdje hocete zahraniti Output file i
    dajte mu ime n.pr. Mainflash.bin

5. Kliknite na Process

6. I tako izgleda ako je Gslide patchovo vas Firmware. Gotov Firmware nadzete
    tamo, gdje ste mu u Output (4.) definirali Folder. I to je to

Onda ukljucite vas mobilni u Computer i otvorite Memory kartu preko normalnog Windows Explorer. Na kartu napravite folder custom i raspakirajte K750i_CDA102337_9_EUROPE_1.zip u taj folder. Nesmije nikakav folder vise u tom custom folder postojiti.
    Ako ste gotovi, otvorite Phone XS i flashajte ovaj Firmware, sta ste za Gslide-om patchali. To je Mainflash.bin
    Ako vam nije nesta jasno pitajte i izvinite moj losi hrvatski jezik, jer ja sam inace uvozni svabo !
    Zadnji uredio KrautHammer : 11-01-2007 u 16:52

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kraut, hvala za detaljno objasnjenje, ali to nije ono sto sam htio saznati!

Ovo je nesto sto sam davno napravio, ali navodno postoji metoda kojom se to isto moze sa kartice (memory card) preseliti u memoriju mobitela.

E, to je onda prava stvar, jer ti vise nije potrebna kartica (ako je izgubis, ako se pokvari, whatever...)

Molim nekoga ako je to izveo da napise...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da krivo objašnjenje,ajd probam ja sa nse to napraviti pa stavim review!

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Operater
    VIP,T-mobile,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pomoc... treba mi guide i linkovi za download

evo ovako treba mi:
    1. flash main firmware
    2. flash file system

i nacin kako u to stavim one patcheve za radio i music button da rade bez hands freea.

HVALA

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    K610i, K750i
    Operater
    HR VIP
    Godina
    56
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Izvinite za pogresno objasnjene. Ali mozda nekom pomaze sta hoce na taj nacin finalizirati. A sad cu pogledati na SE-NSE Forum sta je stim Phone XS++.

@amdhammer

Hoces flashati W800 Firmware na tvoj mobitel ili neki noviji K750 Firmware ?

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Operater
    VIP,T-mobile,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zelim flashat u w800 s nekim od ovih patcheva

ali posto topsonya vise nema nemogu naci FS files

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pogledaj 17 postova iznad tamo ti je obašnjeno fleshanje na w8ooi a ostale patcheve samo zalijepi na onaj main firmware sa ostalima od glave18 i to ti e sva mudrost!

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prilikom flasha k750i (cid49+gslide+xs) na w800 i instalaciju novih ikona sam imao problem s layoutom (o cemu sam vec pisao), a isti sam rijesio tek nakon sto sam otvorio .vpk datoteku koja bi trebala preusmjeiti path za layout i skuzio da vodi na memory card. Pokusao sam naci verziju koja vodi na mem telefona, ali bezuspjesno, pa ako je netko nasao bio bih mu zahvalan da posalje.

ps. u privitku ide .vpk kojeg spominjem, a zelio bih to prebaciti jer mi se zna dogoditi da promjenim karticu, pa kad idem ukljuciti telefon ne nalazi layout file pa ne mogu nista pritisnuti (pojavi se ekran, ali nema "tipaka" tj. opcija za ga ukljuciti, jedini izbor je walkman (s kojim se takodjer ne moze raditi)).

http://www.cartmann.com/smf/index.ph...1.0;attach=215

pps. ako postoji mogucnost slusanja radija bez slusalica (znam da sluze kao antena, ali ipak..), takodjer bi dobro dosla.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    X6 - 32GB
    Operater
    BH Telecom & m:tel
    Godina
    36
    Bodovi
    24.138
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.138, Nivo: 37
    Bodovi: 24.138, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 52,0%
    Ukupna aktivnost: 52,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cartmann Pregledaj post
    Prilikom flasha k750i (cid49+gslide+xs) na w800 i instalaciju novih ikona sam imao problem s layoutom (o cemu sam vec pisao), a isti sam rijesio tek nakon sto sam otvorio .vpk datoteku koja bi trebala preusmjeiti path za layout i skuzio da vodi na memory card. Pokusao sam naci verziju koja vodi na mem telefona, ali bezuspjesno, pa ako je netko nasao bio bih mu zahvalan da posalje.

ps. u privitku ide .vpk kojeg spominjem, a zelio bih to prebaciti jer mi se zna dogoditi da promjenim karticu, pa kad idem ukljuciti telefon ne nalazi layout file pa ne mogu nista pritisnuti (pojavi se ekran, ali nema "tipaka" tj. opcija za ga ukljuciti, jedini izbor je walkman (s kojim se takodjer ne moze raditi)).

http://www.cartmann.com/smf/index.ph...1.0;attach=215

pps. ako postoji mogucnost slusanja radija bez slusalica (znam da sluze kao antena, ali ipak..), takodjer bi dobro dosla.
    ja sam sve uradio po propisima, ali kada iskljucim telefon, drzim c i spojim sa racunarom, mobitel se jednostavno upali i trazi neke drivere, iako sam ja prije toga instalirao, odnosno skinuo drivere sa softpedia!!!

Sta radim pogresno???
    Napravim one foldere tpa... pa prekopiram one sve ikone i ostalo, pa odaberem USB, najvecu brzinu i svoju tipu mobitela i na kraju idem na FSX??? ja mislim da se tako zove pa EXECUTE.
    Nakon nekoliko trenutaka mobitel se sam upali, a na racunaru trazi drivere, i onda program napise OPEN FAILD!!!
    ###1410989180026

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    K550
    Operater
    T-Mazga
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skini usbflash drivere mislim da ima na davici serveru ti ti trebaju!

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Operater
    VIP,T-mobile,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skinite drivere s http://www.davinciteam.com/ dolje na dnu stranice imate miniUSB drivers to skinite i sve radi.... meni pomoglo nakon milijun pokusaja da spojim mob s phonexsom. sada sve radi!

edit. silva bio si brzi, ti vec postao dok sam ja napisao

+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 19 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Povecanje memorije za SMS kod CID49 moba
    By torp3do in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 25-08-2006, 22:24

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme