Gdje mi na tom linku piše koji finalization files uzet?Izvorno postao maxtheboss
Gdje mi na tom linku piše koji finalization files uzet?Izvorno postao maxtheboss
Samo jedno pitanje na brzinu. Sinoc sam flashao W810 (W810_R4DB005_FS_EUROPE_1_RED49, W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49, W810i_CDA102494_108_EUROPE_1) i sad mi pod model stoji W800 i u cosku nema znaka za EDGE. Kako to rijestiti? Obican update SEUS-om?![]()
|Think again.|
ajde reci koji si ti fs uzeo....Izvorno postao hjerkic
oglasnik.pforum - biker boy
Izvorno postao KrautHammer
ovo ti je normalno,... pusti ga prek noći nek radi i sve će biti ok...
Je li mogu uzet koji hoću, ili moram koji je sada na mob-u, sada ima S_E Europe, je li moram taj uzet ili mogu neki drugi, pošto za ovaj S_E Europe ne mogu naći finalization filesIzvorno postao Biker boy
ovako... uzmi neki drugi fs npr. FS_EMEA_1 i onda skini finalizition files _CDA102337_1_EMEA_1... i to je to....Izvorno postao hjerkic
Je li to ustvari Europe 1?Izvorno postao Biker boy
I hoću li time dekodirati mob, jer je kodiran na Eronet
uglavnom, ja sam tak sebi sve stavil, kaj sam ti rekao. i ne buš s time dekodiral mobitel....Izvorno postao hjerkic
A kako mogu dekodirat?Izvorno postao Biker boy
flashanje nema veze s dekodiranjem, memorijski dio gdje je lock je sakriven standardnim flash procedurama. tako je na 99% mobitela s razlogom.Izvorno postao hjerkic
A mogu li to od kuće obavit, jer radi se o tome da mi je rodica kupila mob ovdje, i otišla je u ameriku, a nije znala da je kodiran mob, i kad je gore probala ne radi joj ni jedna kartica osim Eronet, a gore joj govore da ne mogu dekodirat toIzvorno postao Inovator
Bookmarks