Nije gotov,kada upalim telefon imam START PHONE i MUSIC ONLY,ali nemogu ući ni pod jedno.Izvorno postao Biker boy
Nije gotov,kada upalim telefon imam START PHONE i MUSIC ONLY,ali nemogu ući ni pod jedno.Izvorno postao Biker boy
Šta kaže?Izvorno postao Ghost Face
![]()
![]()
![]()
![]()
javi se brackom, on je imao isti problem, to je kad si mijenjao menu fajlove i ta sranja, ja mislim da trebaš onda i fs promijenit.. ne znam.. pročitaj nekih 30 postova prije, bracki je imao isti problem.....
oglasnik.pforum - biker boy
Aha je! On kad bi vratio orginalni FS radilo bi mu normalno!!Izvorno postao Biker boy
Najbolje javi se brackom!
stvar je u layoutu koji je vjerojatno krivo napravljen dogodilo se i meni pa sam skuzio da mi je layout.xml umjesto u \user\other\ly\ bio na card\....\other\ly\Izvorno postao iceman89
Never fear I is here!!!
Nije u tome problem,layout je na telefonu.Izvorno postao Glava_18
![]()
ak nije layout onda je menu.ml na krivome mijestu...nes od to 2 100% kod mene je bio layout....Izvorno postao Ghost Face
Never fear I is here!!!
Evo mene. Napravio si istu grešku kao i ja. Problem je u drugom patchu(w800_r1bc002_apac_change_menu_folder.vkp) koji ne odgovara tvom mobitelu, treba bit za EU_EMEA. Evo ti link za pravi patch , stavi njega, pa bi trebalo proraditi.
If you're gonna be dumb, you're gonna be tuff!!!
OK,sada ču probati,pa vam javim.Hvala svimaIzvorno postao Bracki
Dečki telefon super radi!Samo me jebu one dvije ikone od t-mobile_a,kako da ih se riješim ako netko zna?
jesi pratio tutorial jesi stavio sve fajlove u foldere kak pise to ti neradi zato kaj nisi stavio layout.xml dobro mora sve bit u memoriji telefona...vrati original fw i stavi sve u mem telefonaIzvorno postao Ghost Face
Never fear I is here!!!
Bookmarks