nisam probao, jer to ne koristim.... ovi patchevi koje sam instalirao uredno svi rade....Izvorno postao Glava_18
nisam probao, jer to ne koristim.... ovi patchevi koje sam instalirao uredno svi rade....Izvorno postao Glava_18
ej.. ljudi.. je l tko zna di bih mogao kupiti onak male šarafcigere i torexe za rastavljanje k750... htio bih si promjenit osvjetljenje tipkovnice, a neam taj alat....
Ekipa, SVE RADI!!!!!!! Hrvatski jezik, novi meni bez scrollbara, savršeno...
If you're gonna be dumb, you're gonna be tuff!!!
Bravo...!!!!Izvorno postao Bracki
Bas sam sretan, čak i novi meniji rade savršeno!!!Koje sve patcheve koristite?
stavil sam i hrv. jezik i radio patch, i patch za brisanje onih njegovih original stvari, i patch da radi mob bez sim kartice
ajde mi poslaji link tocan od tog za brisanje stvari....
Never fear I is here!!!
Mene muči šta kad idem pisat poruke nemam T9 i hrvatske znakove... A šta se dobija sa FS i custom packovima?
Koliko vremenski traje stavljanje patch-a?Izvorno postao Biker boy
Patcheve zalijepis preko GSlide-a, na Main Flash file, i samo s njim flashash mob. Traje sve skupa nekih 15 min.Izvorno postao iceman89
Evo sam promijenio i onaj walkman program, stavio sam mu novi skin. Sad izgleda ovako
Htio sam staviti nove drivere za kameru, može se preko patcheva, ali ne znam oce li mi onda raditi ostali driveri kad ima promijenim folder. Ima li ko iskustva s tim?
Zadnji uredio Bracki : 28-12-2006 u 11:42
mene muci jedino to kaj mi se restarta kad sam u slikama i spojim ga na komp...probat cu stavit novi fs....
Never fear I is here!!!
steta kaj ne dela...trebaso bi se moc snimat video u mp4 formatu i jos neki detaljcici....
Never fear I is here!!!
Bookmarks