Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 469

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    v630@k610
    Operater
    vip
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dbogdanic
    Je li flashanje CID49 telefona reverzibilan proces, kao u motorole, da se po potrebi može vratiti telefon u prvotno stanje, zbog gubljenja garancije?
    U tom slučaju, kako ekstraktat T-mobileov flash? ili svaku njegovu komponentu zasebno?
    ja mislim da ti se nema tu mogučnost, kao kod motorole... nema niti jedan program s kojim bi mogao napravit backup kao kod motorole kod kojeg ima flash backup... npr. ak imaš k750 kojeg si flashnuo na w800, možeš vratiti na k750 ali ti nebu imal onih t-mobile sranja, tj. imal buš debrandirani k750 i opet ti ne bu vrijedila garancija....neka me netko ispravi ak griješim....

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    k750i->w800i+512MB
    Operater
    T-Com
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biker mislim da si u pravu. Imao sam i ja motorolu i na njoj si mogao napravit backup flexa i flasha, dok to na SE cini mi se nije moguce.
    If you're gonna be dumb, you're gonna be tuff!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    6288 7373 V3
    Operater
    T-mobile, VIP
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jel postoji brandirani software za downloadat, ovog našeg Tmobilea, naime živo me zanima preflashat mob ali mi on ne ulijeva preveliku sigurnost u dogovječnost tako da mislim da nebi bilo loše zadržat garanciju.
    La donna e MOBILE

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    w800i 2GB CID36
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    38
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.042, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

K750i@W800i cid49 red hrvatski jezik, custom menu, layout

Znaci prvo skinemo soft od w800 jer je vecina patcheva za w800i R1BC002 ( http://rapidshare.com/files/7222488/...RED49.rar.html ), trebaju nam programi: phone xs (gore je negdje biker boy link stavio za novi) i gslide (http://rapidshare.com/files/9168092/GSlide14.zip), patchevi sa forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6378 ; potrebni patchevi su: Menu patch! ; Layout patch! (ova 2 su za one koji zele ikone mjenjat) te Language patch!; i paket jezika (http://rapidshare.com/files/9169238/w800_Language_EMEA_2.rar) nama treba iz ovoga samo hr.lng Prvo otvorimo gslide (gore mora bit tockica na BABE) i izaberemo u main flash file u prvom prizorcicu (trebao bi biti ovaj W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.bin koji mia 17.7 MB), a u drugom biramo header koji se nalazi u X:\\GSlide14\header\header__DB2010_49_red_291block s.bin <--- izabrati ovaj koji pise tu. Udoljnjem dijelu dodati .vpk patcheve i izabrati mjesto gdje ce program spremiti flash file (to bi trebalo izgledat ovako http://img299.imageshack.us/img299/8512/tut1ng8.jpg ) te stisnuti process, dok on to radi vi u memoriji telefona napravite 3 mape; u folderu drugo/other potrebno je napravit mape ly, menu i lng, i u njih poslati preko bt ili kabla filove layout.xml (on sluzi za igled menia to neka mjenjaju oni koji zele meni preko cijelog ekrana da maknu one slidove sa strane) u mapu ly, hr.lng u mapu lng, a menu.ml i ikone u menu (menu ikone nisam uspio preko kabla poslat jer ih kopira u slike pa sam preko bluetootha stavio na telefon), obavezno stavite sve prije flasha u telefon inace nebu delalo... kad g slide zavrsi otvorite phone xs i izaberite samo main firmware i stavite kvacicu samo na flash main firmware (neznam jel treba u novoj verziji mislim da on to automatski al za stariju treba kvacica i izgleda ovako http://img294.imageshack.us/img294/4794/tut2zv1.jpg) i stisnite flash neznam kolko ce vam trajat meni je trajalo oko 10 min do finalising i ostavio sam ga preko noci tak da neznam kolko bude trajalo... u slucaju da nemate hrv jezik nakon ovoga odite u mapu others\lng i pogledajte dali vam je napravio neki file lng, njega izbrisite i restartajte telefon...probajte meni radi....
    ako nekome trebaju uputstava za phone xs ili gslide nek potrazi po forumu....
    evo islikice moba al slikano veb kamerom tak da se ne vidi bas:

EDIT: link za w800 main flash file....
    Zadnji uredio Glava_18 : 28-12-2006 u 20:41
    Never fear I is here!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    v630@k610
    Operater
    vip
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evoga, uspješno sam flashnuo mob, i sad imam hrvatski jezik... trajalo je samo 10 min. ni toliko, sve sam išao po uputstvima od glave 18, i koristio sam novu verzija phone xs-a, i kada vam piše finishing flash, to vam znači da je gotov flash.... hvala glavi 18, na lijepim uputstvima....!!!!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    w800i 2GB CID36
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    38
    Bodovi
    6.042
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Biker boy
    evoga, uspješno sam flashnuo mob, i sad imam hrvatski jezik... trajalo je samo 10 min. ni toliko, sve sam išao po uputstvima od glave 18, i koristio sam novu verzija phone xs-a, i kada vam piše finishing flash, to vam znači da je gotov flash.... hvala glavi 18, na lijepim uputstvima....!!!!
    mislim da ti to nije kraj...mislim da "done" mora pisat ili nesto u tome stilu...
    Never fear I is here!!!

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    k750i->w800i+512MB
    Operater
    T-Com
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, ja sam prekinuo na koraku finishing flash, i sad ga ne mogu upalit!!!!!!!!! Kad mi dodje do dijela "start the phone/play music", ne mogu dalje. POMOZ BOG I HRVATI!!!!
    If you're gonna be dumb, you're gonna be tuff!!!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    v630@k610
    Operater
    vip
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Glava_18
    mislim da ti to nije kraj...mislim da "done" mora pisat ili nesto u tome stilu...
    ne.. fakat je kraj... čitao sam i na se forumu.... i to ti je kraj, meni sve lijepo radi... stavil sam i hrv. jezik i radio patch, i patch za brisanje onih njegovih original stvari, i patch da radi mob bez sim kartice, i meni sve uredno radi....

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Poklonite neki plizz! :)
    Operater
    Sve u jednom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel bi tko mogao naći hrvatski jezik za K800i?
    Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    v630@k610
    Operater
    vip
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Glava_18 Pregledaj post
    Znaci prvo skinemo soft od w800 jer je vecina patcheva za w800i R1BC002 ( http://rapidshare.com/files/7222488/...RED49.rar.html ), trebaju nam programi: phone xs (gore je negdje biker boy link stavio za novi) i gslide (http://rapidshare.com/files/9168092/GSlide14.zip), patchevi sa forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6378 ; potrebni patchevi su: Menu patch! ; Layout patch! (ova 2 su za one koji zele ikone mjenjat) te Language patch!; i paket jezika (http://rapidshare.com/files/9169238/w800_Language_EMEA_2.rar) nama treba iz ovoga samo hr.lng Prvo otvorimo gslide (gore mora bit tockica na BABE) i izaberemo u main flash file u prvom prizorcicu (trebao bi biti ovaj W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.bin koji mia 17.7 MB), a u drugom biramo header koji se nalazi u X:\\GSlide14\header\header__DB2010_49_red_291block s.bin <--- izabrati ovaj koji pise tu. Udoljnjem dijelu dodati .vpk patcheve i izabrati mjesto gdje ce program spremiti flash file (to bi trebalo izgledat ovako http://img299.imageshack.us/img299/8512/tut1ng8.jpg ) te stisnuti process, dok on to radi vi u memoriji telefona napravite 3 mape; u folderu drugo/other potrebno je napravit mape ly, menu i lng, i u njih poslati preko bt ili kabla filove layout.xml (on sluzi za igled menia to neka mjenjaju oni koji zele meni preko cijelog ekrana da maknu one slidove sa strane) u mapu ly, hr.lng u mapu lng, a menu.ml i ikone u menu (menu ikone nisam uspio preko kabla poslat jer ih kopira u slike pa sam preko bluetootha stavio na telefon), obavezno stavite sve prije flasha u telefon inace nebu delalo... kad g slide zavrsi otvorite phone xs i izaberite samo main firmware i stavite kvacicu samo na flash main firmware (neznam jel treba u novoj verziji mislim da on to automatski al za stariju treba kvacica i izgleda ovako http://img294.imageshack.us/img294/4794/tut2zv1.jpg) i stisnite flash neznam kolko ce vam trajat meni je trajalo oko 10 min do finalising i ostavio sam ga preko noci tak da neznam kolko bude trajalo... u slucaju da nemate hrv jezik nakon ovoga odite u mapu others\lng i pogledajte dali vam je napravio neki file lng, njega izbrisite i restartajte telefon...probajte meni radi....
    ako nekome trebaju uputstava za phone xs ili gslide nek potrazi po forumu....
    evo islikice moba al slikano veb kamerom tak da se ne vidi bas:

EDIT: link za w800 main flash file....
    daj gledaj ova uputstva od glave_18 i stavi hrvatski jezik, tak sam i ja napravio i sve je u redu bilo.....
    oglasnik.pforum - biker boy

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    U5i, Galaxy S
    Operater
    ViP , Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Biker boy Pregledaj post
    daj gledaj ova uputstva od glave_18 i stavi hrvatski jezik, tak sam i ja napravio i sve je u redu bilo.....

Ma dobro to, nego kad sam stavio w800 stisnem onu tipku s lijeve strane moba za play i mob mi se restarta?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Povecanje memorije za SMS kod CID49 moba
    By torp3do in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 25-08-2006, 22:24

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove