Gore u biker-boy-evu postu ti je link od novog phone-xs-a, istaliraj ga, i skini main/fs/custom packove koje je on postao, slijedi upute programa, i za 5 min je gotovo.
Gore u biker-boy-evu postu ti je link od novog phone-xs-a, istaliraj ga, i skini main/fs/custom packove koje je on postao, slijedi upute programa, i za 5 min je gotovo.
If you're gonna be dumb, you're gonna be tuff!!!
Ajde Glava_18, svi nestrpljivo čekamo!!!
potpisujem..... fakat nestrpljivo čekam....Izvorno postao Bracki
Je li flashanje CID49 telefona reverzibilan proces, kao u motorole, da se po potrebi može vratiti telefon u prvotno stanje, zbog gubljenja garancije?
U tom slučaju, kako ekstraktat T-mobileov flash? ili svaku njegovu komponentu zasebno?
La donna e MOBILE
ja mislim da ti se nema tu mogučnost, kao kod motorole... nema niti jedan program s kojim bi mogao napravit backup kao kod motorole kod kojeg ima flash backup... npr. ak imaš k750 kojeg si flashnuo na w800, možeš vratiti na k750 ali ti nebu imal onih t-mobile sranja, tj. imal buš debrandirani k750 i opet ti ne bu vrijedila garancija....neka me netko ispravi ak griješim....Izvorno postao dbogdanic
Biker mislim da si u pravu. Imao sam i ja motorolu i na njoj si mogao napravit backup flexa i flasha, dok to na SE cini mi se nije moguce.
A jel postoji brandirani software za downloadat, ovog našeg Tmobilea, naime živo me zanima preflashat mob ali mi on ne ulijeva preveliku sigurnost u dogovječnost tako da mislim da nebi bilo loše zadržat garanciju.
La donna e MOBILE
Bookmarks