Hvala na odgovoru...
Baš šteta što se nemože...
i ja sam se mislio sa time zabaviti malo sad oko ovih praznika...
al ću morat pričekat malo...![]()
Hvala na odgovoru...
Baš šteta što se nemože...
i ja sam se mislio sa time zabaviti malo sad oko ovih praznika...
al ću morat pričekat malo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Hvala na prijevodu!![]()
Da, stvarno ti hvala na prijevodu, zbilja si se potrudio...![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
malo off: ma nema problema... i drugi put... Imao sam slobodnog vremena pa rako da malo to probam prevest... nije bajno, al valjda će pomoć...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dali se može cid 49 brown flashat,i zašto meni kad sve to napravim stavim sve kvačice i opcije koje trebaju stisnem flash i nešta učita i onda zatvori prozor?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Zato sta Imamo brown:bunny: :bunny: :bunny:
Moj stari nick je bio: Bare_st
C2D E8200, MB Gigabyte P35-DS4, 2GB Samsung Supertalent CL4 ddr2 / 2gb OCZ platinum rev 2 4-4-4@2.1v , Gainward Bliss 8800GTX 768MB, Samsung SM P2450HD...
Morat ćete konvertirati brown u red, npr. sa SETOOL 3. Ja imam isto brown CID 36 i ne komunicira mi ni sa Phone XS, ni sa DaVincijem, ni sa GOT-om, ni s bilo čime drugim. Danas ga nosim da se konvertira u RED!
Dali ima ko drivere za SEMC USB Flash Kabel.
Kada prikljucim k610i i drzim c i spojim se u USB modus pita me za new hardware i njegov driver...
Driver si dobio (ili si barem trebao dobiti) na CD-u koji je dosao s mobitelom.
Dali neko zna ako vec imam VIP brand na K610i i hocu drugi soft stavit dali je to moguce..
Kako se spojiti sa FAR, ova sekcija mi je nepoznata pa mi treba pomoc..
a de vi meni recite je li se moze ikako vratiti stari izgled menija, nekad kad mi dojadi, posto koliko sam ja skonto preko ovog programa se moze samo ubacivati i brisati nesh sa mobitela, a ne moze se pristupiti unutarnjoj memoriji mobitela...Izvorno postao Ico
###1410989180026
@tnt_tunja, nađi na ovom linku za skinuti original ikone(u .raru se nalazi), ako ne znaš uploadati objašnjeno ti je ukratko.Izvorno postao tnt_tunja
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
pričekaj da se topsony upali!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Bookmarks