nego da li je se sa tim programom može povećati memorija za SMS_ove? (ko što se moglo na CID36 mobovima)![]()
Što se tiče toga da je na engleskom, to osobno meni nesmeta... ali nećemo o tome ovdje...![]()
nego da li je se sa tim programom može povećati memorija za SMS_ove? (ko što se moglo na CID36 mobovima)![]()
Što se tiče toga da je na engleskom, to osobno meni nesmeta... ali nećemo o tome ovdje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zanima me dal je na drugim verzijama softwara također trebalo tako dugo vremena jel ovih 5 sati je fakat dugo.
Baš sam tako radio kad ono kad palim telefon (K750i) javi:
CONFIGURATION ERROR. PLEASE CONTACT YOUR NETWORK OPERATOR OR SERVICE CENTRE
Stavljao sam k750i orginal softver (prije bio vodafone).
Šta sad?
Mobitel ti nije dobro finaliziran.
Trebao bi ga flashati opet, makar samo sa jednim fajlom i uključiti finalizaciju (ili kako se već zove ta opcija u ovom programu.)
Uglavnom to je greška kada nije finaliziran flash, tj. nisu upisani certifikati :bunny:
A gdje se to nalazi u ovom programu?Izvorno postao andrija
Ovdje se to radi sa tzv. cust packom
skini sa topsonya odgovarajući cust pack i jednostavno ga flashajBecause we are flashing a K800 with generic firmware and the EUROPE_2 filesystem we'll need a K800 Generic Europe 2 custpack.
That leads us to
Generic_CDA102568_11_EUROPE_2.zip
from TopSony.
We extract that file, and copy the extracted folder "tpa" into "files_to_phone" in our PhoneXS folder. If there's already a folder called "tpa", we delete it before we insert the new one.
Modding tip: If you delete all itm files in /files_to_phone/tpa/preset/cutom, all SE wap links, for example in the media player, will be removed
Be careful: there's also a folder named "files_to_upload". The difference between them is that:
- all files in "files_to_phone" will be uploaded when customizing
- all files in "files_to_upload" will be uploaded when using the "FSX" upload command
Examples:
/files_to_phone/tpa/preset/system/menu/menu.ml
will be copied to
/tpa/preset/system/menu/menu
when CUSTOMIZING
/files_to_upload/tpa/preset/system/menu/menu.ml
will be copied to
/tpa/preset/system/menu/menu
when USING THE FSX FEATURE![]()
To sam radio pa opet isto! Šta piše u PHONE-XS kad je flashanje gotovo? (mislim na ono dolje FSX)Izvorno postao andrija
![]()
Skini si Phone XC v6 pa kopiraj onaj tpa folder kod onog foldera od PhoneXC, spoji mob i pokreni taj programm...i vidjet ćeš...Izvorno postao iceman89
![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Ne mogu ga pronać za dw, ako imaš kakav link valjalo bi.Izvorno postao MadMatax
pogledaj gore postove, ima 10 linkovaIzvorno postao iceman89
iPhone 5s 16 GB
Da li tko zna odgovor na ovo moje pitanje?
Dajte ljudi, pa valjda je još netko osim imatica čitao što se može sa PhoneXS programom... ili možda postoji još neki progrma s kojim bi se to moglo napraviti?Izvorno postao Ico
![]()
Još uvjek se nemoze to napravit, ali porgram PhoneXS se razvija i moguće je očekivat tu opciju u bližoj budućnostiIzvorno postao Ico
Ja sam na svojem K750i flasho main sa W800 FW i sad imam walkman
te sam uspio uplodat menu.ml
Još cu se zabavljat s tim cim dođe ferije.
v525@...V3 RAZR...
Flash -> TRIPLETS_G_0B.09.72R :: Flex -> SE7495AXXH1082
ES Forum <-> Mobile Files Forum <-> HF Forum <-> Forum.hr <-> And The Winner Is
Hvala na odgovoru...
Baš šteta što se nemože...
i ja sam se mislio sa time zabaviti malo sad oko ovih praznika...
al ću morat pričekat malo...![]()
Hvala na prijevodu!![]()
Da, stvarno ti hvala na prijevodu, zbilja si se potrudio...![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
malo off: ma nema problema... i drugi put... Imao sam slobodnog vremena pa rako da malo to probam prevest... nije bajno, al valjda će pomoć...![]()
![]()
a de vi meni recite je li se moze ikako vratiti stari izgled menija, nekad kad mi dojadi, posto koliko sam ja skonto preko ovog programa se moze samo ubacivati i brisati nesh sa mobitela, a ne moze se pristupiti unutarnjoj memoriji mobitela...Izvorno postao Ico
###1410989180026
@tnt_tunja, nađi na ovom linku za skinuti original ikone(u .raru se nalazi), ako ne znaš uploadati objašnjeno ti je ukratko.Izvorno postao tnt_tunja
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
Bookmarks