dobro si to uočio.
mislim da svakome kome je iole stalno do živaca i do novaca, radije izdovji par desetina kuna i odradi to na sigurno kod nekoga sa pravom opremom za 20 minuta.
dobro si to uočio.
mislim da svakome kome je iole stalno do živaca i do novaca, radije izdovji par desetina kuna i odradi to na sigurno kod nekoga sa pravom opremom za 20 minuta.
Moddirao sam svoj stari w800 od glave do pete al brijem da se ne bi jos usudio to raditi na k800... bar ne jos neko vrijeme...![]()
Sto vi kazete?![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
**** vas engleski to sam mogao i ja napraviti,več kad nešto radite napravite kako treba a ne copy/paste i to je to.
molim prevod i niš drugo .
hvalas.
to sam napravio jel sam dnevno dobijam min. 5 PM-ova kako otkljucati te telefone. ko zna engleski nek proba, ko ne zna nek se strpi, nemam vremena sad prevoditi
iPhone 5s 16 GB
Meni osobno ne smeta sto je tekst preuzet s drugog foruma i sto nije preveden na hrvatski, da se ne bi jos time zamarali...:bunny:
Vecina ekipe brijem zna eng dovoljno da skuzi o cemu se radi u tekstu i mislim da nema potrebe za prevodenjem...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ja sam sebi uspješno flashao K800i, bez problema...
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
nego da li je se sa tim programom može povećati memorija za SMS_ove? (ko što se moglo na CID36 mobovima)![]()
Što se tiče toga da je na engleskom, to osobno meni nesmeta... ali nećemo o tome ovdje...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ajd reci koje si fileove koristio..i onaj custom?!Izvorno postao MadMatax
btw jel ti mob radi?sigurno?
Bookmarks